Cypher Önemli Duyuru Herkez Içeri

'Genel Muhabbet' forumunda bave13 tarafından 27 Ocak 2012 tarihinde açılan konu

1. bave13 Eşraf

Mesajları:
    935
    Beğenilme:
    143
    Rep Puanı:
    90
    Cypherde 27.01.2012 tarihi den itibaren saat 00.00 dan başlayarak sebebsiz hesap blocked ler yani banlar başlamıştır bu anlık bi olay itemlerinizi oyunla fazla alakası olmayan bi carınıza aktarınız bu olay ne NPT ye ne +9 +10 iteme bağlı sebebli sebebsiz cypher in yüzde 80 i şu anda banlı hesap blocked gözüküyor bu geçiçi bi sorun gibi duruyor benim carım blocked gözüküodu ama oyundan çıkmadığı için itemleri aktardım sizde geç olmadan tedbirinizi alın ben akşam çara 7 de girdim hiç bişey yoktu ama saat 00.10 da baktm blocked li idi bunu buraya yazmam sizle olan geçmişim bende uyarması sizden dinlemesi
    OUIT_the_CONTROL bunu beğendi.
  2. OUIT_the_CONTROL Eşraf

Mesajları:
    2,837
    Beğenilme:
    140
    Rep Puanı:
    109
    Clan:
    ThreateN
    Nick:
    JOINtheCONTROL
    Bizimde aktif yazıyor ama pazartesiden beri giremiyoruz :) açıldı karakteriniz diyor ama hala giremiyoruz.
    meccgord5555 bunu beğendi.
  3. bave13 Eşraf

Mesajları:
    935
    Beğenilme:
    143
    Rep Puanı:
    90
    aktif yazması car of ken ban yemesi
  4. myteo Eşraf

Mesajları:
    553
    Beğenilme:
    38
    Rep Puanı:
    30
    Clan:
    Araf
    Nick:
    Kharoon
    Açıkcası araştırma yapmadan cevap yazmak istemedim. Cyper severına girdim. 4-5 kişiye sordum. Aynen durum Nazım'ın anlattığı gibi önde gelen clanlardan baya çok sayıda char banlanmış. Bilgi doğrdur.
  5. bave13 Eşraf

Mesajları:
    935
    Beğenilme:
    143
    Rep Puanı:
    90
    + şimdide blocked olan çarla clanlarından removed ediliyor cypher bu durum kalıcı olursa bitti okadar ciddi durum
  6. gs 1905 bay Eşraf

Mesajları:
    675
    Beğenilme:
    63
    Rep Puanı:
    31
    Sunucu:
    myusko
    Clan:
    FENERBAHCE
    Nick:
    ALEX
    İnşallah gmler tarafından oyuna sokulmuş bütün itemlerle yakından uzaktan alakası olan ve 1 npyi bile npt ile kazanan herkesi banlarlar.

Hiçte üzülmem açıkçası,almasaydınız adamlar sözleşmede açık açık yazmış tl ile item satışı yasak diye.

Hırs yapıp +10 item alan arkadaşlar nasılsa yine dizerler çar,bugün pvp serverlardaki gibi database sıfırlansa yine dizersiniz çar kimse kendisini kandırmasın bu oyun bitmez,biz Türkler sayesinde ne olursa olsun oynamaya da devam edilecektir.
    fire4baby1 ve HidroStatic bunu beğendi.
  7. at0 / IBuLiWyeI Eşraf

Mesajları:
    549
    Beğenilme:
    9
    Rep Puanı:
    38
    Bende diyorum neden blocked yedim arkadaş bizim suçumuz yok ki yönetimde iş yok :D
    meccgord5555 bunu beğendi.
  8. bave13 Eşraf

Mesajları:
    935
    Beğenilme:
    143
    Rep Puanı:
    90
    şahsi fikirlerini daha farklı bi konu altın belirtirsen sevinirim benim amacım uyarmak anlatamıyorum bu olayın nenpt ile ilgisi var ne item ile +8 adamda banyiyior 10 k npli adamda 3 senedir 5 senedir oyuna girmeyen admda benim amacım tedbir almanıza yönelik
  9. CAESAR Eşraf

Mesajları:
    114
    Beğenilme:
    31
    Rep Puanı:
    1
    benim fikrim dupe ile ilgilidir hesaplar incelenmeye alınmıştır. yoksa k2 altın yumurtluyan tavuğu kesmez.daha önce diez de silver gem dupesine karışan kişilerin clanlarındaki memberlerin aynı şekilde 7 gün civarı bir bloked olmuştu.
  10. bave13 Eşraf

Mesajları:
    935
    Beğenilme:
    143
    Rep Puanı:
    90
    bilmiyorum bu kısmen bi inceleme gibi cnkü bu kadar adam.biterse server biterki pot eventinde cypher da binler ce 3.2 cash cekiliyo herkez ibex le oyun.oynuyor ama iste olurda carnz aclmazsa iteminizde yanmasn
  11. OUIT_the_CONTROL Eşraf

Mesajları:
    2,837
    Beğenilme:
    140
    Rep Puanı:
    109
    Clan:
    ThreateN
    Nick:
    JOINtheCONTROL
    Herkes öyle diyorda benimle aynı durumda olan biri daha var online iken ban yedi oda aktif yazıyor :D Korlasha sordum ben kendim için karakter incelemede dedi açılacak dedi ama bekliyoruz işte..
  12. bave13 Eşraf

Mesajları:
    935
    Beğenilme:
    143
    Rep Puanı:
    90
    açlacak açlcak ama itemmi silerler np mi bilemem
  13. lucifer

Mesajları:
    932
    Beğenilme:
    382
    Rep Puanı:
    446
    Mali mülkü kaçirin diyorsunuz yani :)
  14. OUIT_the_CONTROL Eşraf

Mesajları:
    2,837
    Beğenilme:
    140
    Rep Puanı:
    109
    Clan:
    ThreateN
    Nick:
    JOINtheCONTROL
    Sende süre yazıyor mu ?
  15. Shojumas Eşraf

Mesajları:
    179
    Beğenilme:
    17
    Rep Puanı:
    4
    Sunucu:
    Dies
    Clan:
    Pr0Gamers
    Nick:
    Shojumas
    ben oyundayken ban yedim pazardayken bendede active yazıyor arkadasın dedigi gibi bu itemlerden kaynaklanan birsey olsa benım item sattıgım herkes banlanırdı alakasiz bi durum ortada bi iş var ama ben hala çözemedim
  16. bave13 Eşraf

Mesajları:
    935
    Beğenilme:
    143
    Rep Puanı:
    90
    su an cypherda yoğun bi ban trafiği var oraya gelicek tabi + bu banlanan carlar clanlarndan oto atılıyor banlanp banlanmadnızı pus a girerek anlaya bilirsiniz banlysanız önünüze bi yazı gelcek
  17. teLyRowL Eşraf

Mesajları:
    459
    Beğenilme:
    93
    Rep Puanı:
    17
    Nick:
    lBriareos
    aktif bi sekilde 7x24 sürekli nereden geldigi belirsiz itemleri pazara koyup göze battıgın icin olabilirmi ? tahmin ediyorum yığınla şikayet almıssındır.Sattıgım adamlar hala oynuyor diyorsun ama alıcıyı banlamak en son yapılacak şeydir bence
    Mesaj Birleştirildi
    Aynı sekilde sende tuncay in 3 ve windforce 9 koyuyodun pazara bunlar üzerine şikayet edilip banlanmıs olabilirsin

Hayırlısı neyse o olsun hakkınızda haksız yere yediyseniz umarım acılır.
    lquieTClawl bunu beğendi.
  18. AppIeDefender Eşraf

Mesajları:
    246
    Beğenilme:
    48
    Rep Puanı:
    5
    aynı sorun diestede var. 1 ay önce benim charım , yakın zamandada clandan ve komple dies ten banlananlar oldu.
  19. OUIT_the_CONTROL Eşraf

Mesajları:
    2,837
    Beğenilme:
    140
    Rep Puanı:
    109
    Clan:
    ThreateN
    Nick:
    JOINtheCONTROL
    +3 inden dolayı değil zaten char +9 krowazlar yüzünden incelemeye girmiş. +9krowaz zaten yoktu charın üstünde o yüzden yapacakları birşey yok ortada ama sonuçta KNİGHT ONLİNE oynuyoruz :) herşeyle karşılaşmak mümkün.
  20. Antalya007 Eşraf

Mesajları:
    122
    Beğenilme:
    4
    Rep Puanı:
    0
    HTML:
    http://forums.gamersfirst.com/topic/237296-players-banned-and-ejected/page__st__20
    Dostum öncelikle geçmiş olsun, NPT yada +9 itemlerle alakalı değil demişin ama Goldenhiit NPT den ban yemiş :(

Sayfayı Paylaş

Facebook: