16 Mb Ekran Kartıyla Assassins Creed: Revelations Oynamak Istiyorsan Gir Içer

'Güncel Haberler' forumunda admix77 tarafından 14 Ocak 2012 tarihinde açılan konu

1. admix77

Mesajları:
    275
    Beğenilme:
    82
    Ödül Puanları:
    142
    Rep Puanı:
    106
    Evet yanlış duymadınız neredeyse bütün büyük oyunları internet üzerinden oynayacaksınız... Belki hala inanmıyorsunuz... İlk duyduğum zaman bende inanamadım ama gerçek [IMG] Örneğin en son çıkan oyunlardan birisi Assassins Creed: Revelations'ı bile oynayabileceksiniz. Yeter ki bilgisayarınız normal bir videoyu çalıştırabilecek özelliklerde olsun. Bunu sağlayacak programımızOnLive. Böylesi bir olay oyun severleri oldukça sevindirecek olmalı. Günümüzün yüksek sistem gereksinimlerine ihtiyaç duyan bilgisayar oyunlarını, sisteminizin özellikleri ne olursa olsun, sadece video oynatabilen bir sisteme sahip olsanız bile sorunsuz bir şekilde, en yüksek grafik özellikleriyle akıcı olarak oynayabilirsiniz… [IMG]
    Bu sunuculardan gelen oyun görüntüleri mükemmel bir sıkıştırma tekniği ile size ulaşmakta. Normal şartlarda yüksek kaliteli HD videolar sisteminizi yorar ve kasar, ancak OnLive’ın kullandığı sıkıştırma tekniği ile sunucular üzerinden istemci cihazlara gönderilen görüntüler sıkıştırılarak ve kalitesi bozulmadan size ulaşıyor.
    Bilgisayarınız çok iyi bir oyun makinesi olmasa da oyun oynamanız mümkün dedik ama internet hızınız oyunları akıcı olarak oynayabilmek için yüksek olmalı. Minimum 3mbit/sn internet hızına sahip olan herkes sistem özelliklerine bakmaksızın, yüksek sistem gereksinimlerine ihtiyaç duyan oyunları bile sorunsuz bir şekilde oynayabilecektir. OnLive üzerinden oyun oynayabilmek için istenilen minimum internet hızı 3mbit/sn olsa da akıcı ve sorunsuz olarak oynayabilmeniz için önerilen internet hızı 5mbit/sn olarak belirtilmiştir.

Dünyadaki bir çok ünlü oyun yapımcısı OnLive’ı desteklemektedir. Bunlar içinde Ubisoft, Eidos, Epic Games, Codemasters gibi 20’nin üzerinde oyun yapımcısı bulunuyor. Aslında halen gelişme aşamasında olan OnLive’ın yaptığı işlemi görmeden hiçbir kullanıcı duyduklarına inanamıyor. Oldukça başarılı bir yapım olan OnLive gelecek zamanların en başarılı projelerinden biri olmaya aday. Steam veya Origin’den çok çok farklı bir çalışma olan OnLive oyunlar için haliyle belli bir miktar ücret talep etmekte.

Merak etmeyin sona yaklaşıyoruz. [IMG]

Peki oyunları bilgisayarımıza kuruyor muyuz?
    Kesinlikle HAYIR… Sadece 1 MB boyutunda ki programın istemcisini bilgisayarınıza kurmanız yeterli. Ancak sadece programı kurmakla işlem bitmiyor aynı zamanda OnLive sistemine üye olup bir hesap oluşturmalısınız, çünkü programa giriş yaparken bu kullanıcı hesabını kullanacaksınız. OnLive programını istediğiniz platforma indirmek için aşağıdaki linklerden yararlanabilirsiniz. Ücretsiz kullanıcılar oyunlarda 30 dakika durabiliyor...

Programı indirme linki:
    http://www.onlive.com/d/windows

Onlive'ye üye olma linki:
    http://www.onlive.com/go/signup

[IMG]NOT:aslında program bölümüne açmıştım ama kimse onaylamadığı için buraya açtım...

Ekli dosyalar:

• slide.jpg
      slide.jpg
      Dosya Boyutu:
      55.2 KB
      Görüntüleme:
      59,574
    Clit, Turkuvaz, hhaassoo ve 2 kişi daha bunu beğendi.
  2. FandeLfaN

Mesajları:
    559
    Beğenilme:
    43
    Ödül Puanları:
    342
    Rep Puanı:
    9
    Nick:
    Akteon
    ilginç denemek lazım
  3. CorwinQuesT

Mesajları:
    272
    Beğenilme:
    4
    Ödül Puanları:
    222
    Rep Puanı:
    0
    internet cafede oyun oynar gibi 30 dakika :D abi abi 5 dk daha uzatırmısın :D

paylaşım için tşkLer.
  4. Turkuvaz

Mesajları:
    1,127
    Beğenilme:
    343
    Ödül Puanları:
    388
    Rep Puanı:
    303
    güzelmiş, ama bana ekran kartına verecegimiz parayı adamların üyeliklerini almak için vereceğiz gibime geldi :)
  5. NiGhtOfHuNteR

Mesajları:
    1,128
    Beğenilme:
    24
    Ödül Puanları:
    352
    Rep Puanı:
    34
    Nick:
    exsak
    aynen öyle sürekli aylık bi para yatırıp burda oyun oynayacağıma üstelik bide adam gibi oynamak için 5mbit internet istiyor ben mesela 1mbit internet kullanıyorum bide onu arttırmam gerekicek 3-4 ayda yeni bilgisayar toplarım :D
  6. 2cakal2

Mesajları:
    183
    Beğenilme:
    18
    Ödül Puanları:
    176
    Rep Puanı:
    2
    10 Tl.ye Dvd sini ALırım Yukledım 5 dakıkada Oynar Sılerım :)) bu kadar seye ugrasmaya gerek yok.d

Sayfayı Paylaş