Dies Alanlarin Yanına Kar Kaldı :):)

'Duyurular' forumunda xkral tarafından 24 Ocak 2012 tarihinde açılan konu

1. myteo

Mesajları:
    613
    Beğenilme:
    57
    Ödül Puanları:
    440
    Rep Puanı:
    30
    Sunucu:
    Dies
    Clan:
    Araf
    Nick:
    Grigory
    Bu oyunda kimse kimseye garanti veremez. 2 yıldır kulandığın itemi silerler. Elinela bastığım itemin garantsi veririm ben gerisi hikaye
  2. GoXeL

Mesajları:
    1,277
    Beğenilme:
    114
    Ödül Puanları:
    628
    Rep Puanı:
    33
    Nick:
    UPPALA
    Bf itemlerinin silindiği zamanları hatırlayanınız vardır. Elimizle bastığımız avedonu da sildiler taş kırıp cıkardığımız foverinide yapacak birşey yok şeriatin kestiği parmak acımazmış.
  3. gs 1905 bay

Mesajları:
    756
    Beğenilme:
    95
    Ödül Puanları:
    311
    Rep Puanı:
    33
    Sunucu:
    myusko
    Clan:
    FENERBAHCE
    Nick:
    ALEX
    Dediğimi anlamıyorsun yada anlamak istemiyorsun.Oyuna yıllardır bu şekilde itemler öyle veya böyle sokuldu.
    Eskiden satılırken bu adamlar geri plandaydı aracılar ile satıyordu ve aracılar da büyük karlar yaprak çok fahiş fiyatlara yıllardır item satıyordu.
    O zaman da o itemlere garanti veriliyordu.Şimdi bu satılanlara fiyatı ucuz olduğu için ayıplı mal diyorsun.
    Bu itemleri satan kişiler cs yi 250 tl değil de 600 e 700e satsa bu kadar çok satılmayacaktı ve size göre de ayıplı mal olmayacaktı.
    Sen hala oyundaki +3 necklerin veya +10 itemlerin elle basıldığına inanmak istiyorsan buyur inan yapacak birşey yok.
  4. myteo

Mesajları:
    613
    Beğenilme:
    57
    Ödül Puanları:
    440
    Rep Puanı:
    30
    Sunucu:
    Dies
    Clan:
    Araf
    Nick:
    Grigory
    Bro 60 tane +0 cs satıyor adam. Sanırım sen anlamak istemiyorsun.Diesde 7 yılda bugüne kadar 30 tane cs olmamıstır. Bu itemler edit gm baglantılı itemler degildir onu demek istiyorsan.
  5. gs 1905 bay

Mesajları:
    756
    Beğenilme:
    95
    Ödül Puanları:
    311
    Rep Puanı:
    33
    Sunucu:
    myusko
    Clan:
    FENERBAHCE
    Nick:
    ALEX
    Dediğim gibi bu güne kadar bu itemlerin bu kadar çok olmamasının sebebi fahiş fiyatlara satılmasıydı şimdi fiyatlar düştü herkes aldı.Alıcı ne kadar olursa satıcı da ona göre item bulur.
    Kaç yıl öncesinden beri +10 item kullanan adamlar var şöyle söyleyim 4 yıldır kullanan bir tanıdığım var başka bir serverda.
    Bu itemi sen gidip ya direk gmden alırsın çok cüzi bir fiyata yada bir aracıdan alırsın çok uçuk fiyata anlatmak istediğim bu.
    Ucuza bulunca herkes dedi bu itemler dupe,öyle veya böyle.Ben kendi adıma söyleyim dupe olduğuna inanmıyorum serverda ki sağlam itemlerin büyük çoğunluğu gibi bunlar da gmden alınmış ve ucuza satılmış itemler arasında bir fark göremiyorum yani.
  6. myteo

Mesajları:
    613
    Beğenilme:
    57
    Ödül Puanları:
    440
    Rep Puanı:
    30
    Sunucu:
    Dies
    Clan:
    Araf
    Nick:
    Grigory
    Arkadasım bu itemler gm den alınma değil, oyun içi açıkla bugla yapılmış itemler. Beter aracı . Silinit silinmez onu bilemiyorm.
  7. gs 1905 bay

Mesajları:
    756
    Beğenilme:
    95
    Ödül Puanları:
    311
    Rep Puanı:
    33
    Sunucu:
    myusko
    Clan:
    FENERBAHCE
    Nick:
    ALEX
    Ben senin dediğine inanmıyorum,sen benim dediğime yapacak birşey yok sabaha kadar da tartışsak ne senin ne de benim fikrim değişecek.
  8. GoXeL

Mesajları:
    1,277
    Beğenilme:
    114
    Ödül Puanları:
    628
    Rep Puanı:
    33
    Nick:
    UPPALA
    Kendin yazıp kendin oynamışsın kardeş bunların hiç birini ben demedim ne de boyle bir düşünceyi savunmadım yanlış algılıyorsun.

Sayfayı Paylaş