Dies Alanlarin Yanına Kar Kaldı :):)

'Duyurular' forumunda xkral tarafından 24 Ocak 2012 tarihinde açılan konu

1. xkral

Mesajları:
    882
    Beğenilme:
    131
    Ödül Puanları:
    152
    Rep Puanı:
    7
    Sunucu:
    Dies
    Nick:
    Deat0fremembeR
    Arkadaslar itemler silinicek falan filan dendi ama ortalikta bir tane 9 hell breaker falan silinen bas bas bagıran adam gormedim.
    Bu iş icin epey bir arastirma yaptım internette hatta ares serverina girdim facebook bir sekilde beter falan ulasmaya calıstım tel ile aradim bilgi edindim
    Sizlerin legal dedigi +7 cs +0 cs 9 Hell Breaker +9 Wind +9 raum +9 ball +9 wirinom +9 raum +0 gab +7 gab +0 +7 +8 +9 krowazlar +0 +9 hanguk rol 3 rol 2 nec 1 2 3 belt 1 2 3 bu itemler ve araliklari zaten tam 6 aydır satiliyormus sadece işin tadini bu hafta kacırmıslar.İnanmayan varsa facebook var gidin arayin adami eger mesgul almassa telini acarsa adma acık acık anlatıyor
    6 aydir normal piyasa fiyatlarina satiliyormus zaten facebook adresinde 4 aydir satiliyormus biz daha bu hafta ogrendik adam 250 300 lira satiyor onlardan alanlar 500 600 satiyor son zamanlarda tadi kactıgı icin bu abarttilar bu yuzden boyle bir chaos cıktı ortaya yoneticiler biliyorlar fakat ses cıkarmıyorlar siz ticket attiginiz ici korlash beyfendi cevap yazmak zorunda kaldı yazdıgı cevap 1 ve 2 maddeler alakasiz guvenmeyin seklinde 3. madde ise item tl ile satis varsa sadece silinebilir seklinde kimse baska anlamlar yuklemesin zaten bazi zeki arkadaslarimiz varki
    bizlere almayın almayın dediler buyuk clanlardan bahsediyorum
    Cogunda 9 Hell breaker 9 shell set
    8 9 wind ler 8 9 chaos wirinomlar birde cok zekilerki no reb seklinde kullanıyorlar sorarsak 9 degil 8 yada 7 diyorlar :) satan adama soruyorum senmi sattin evet diyor.
    Pazarda gorulen hellbreaker9hanguk9 isimli adamda gercek satici degil oda o adamlardan almıs kar seklinde size satiyor kardan kar yani

En basit bir ornek vereyim 10 itemler silinicek dediler bir kişinin 10 itemi silinmişmiş acaba en basit theareten clanındaki 10 itemler :) 20 yi geciktir [ theartene kastım yok ornek verdim sadece ]
    Şimdi herkes gelmiş burda legalllikten bahsediyor kim legal oynuyor şimdi 10 item alip no reb seklinde oynamakmi legallik oluyor ? yasak oldugu halde gecin bu işleri lutfen !
    Sizlere bir bugda ben soyleyim ben icimde kalmasın en ufak korkusu olan varsa magic bag yada ring alicaksiniz magic baga koyun bu itemleri kesinlikle silinmez yada ringli cara

Ben bu itemleri alın veya almayın demiyorum fakat soylemek istedigim k2 bunlari biliyor goz yumuyor gem bug olmustu ertesi gun fix gb bug oldu 6 saate fix peki bu niye degil ceplerine para giriyor el altinda satiyorlar herkes bu forumda birseyler okuyor fakat oteki forumlara bakarsanız herkes bunlar dogal karsılamaya alısmıs ve ayrica farkindamisniz bilmem ama sadece diezde bu kadar cıvıkı cıkmıs oteki serverlardada satis var ama abartmamıslar yani silinme falan hikaye
    icimde uhde kaldı bir 9 hb almak isterdim ne yalan soyleyim:)))
    +9 hanguk 50 lira silinse ne silinmese ne yani :) bize alma diyenler 9 lugias 9 hanguk takar olmus zaten

Yani kimse kimseye akil verip durmasın su forumda zaten anlamıyorum geveze online sanki diezin resmi sitesi onune gelen yok beni kesti yok vs de kestim yok dupe var yok su adama koxper yok su adam kufurbaz sanki burdaki yoneticilerin oyuna karısma yetkileri var

Bilmiyorum bende tam olarka bu yazıyı niye yazdım ama herkes birseyler diyor bari bende bildiklerimi soyleyim dedim.... varsa daha iyisini bilen buyursun.
    Ama kimse bana gelip benin itemim legal demesin lutfen
    Rebirt 1 cs lerinde nerden geldiklerini biliyoruz 7 no reblerinde 0 cs lerinde
    adamlar zamanında kendileri cıvkını cıkardı kum adam attilar pathos diye icinden reb 1 cs dusuyor hey ALLAH ' ım ben sahsi olarak oyundan cok sogudum son gunlere bu kadar yatırım yaptıgımada pismanım umarım duzelir.İyi forumlar

Son olarakta suan o hb leri alanlar kar etmiş vaziyette hb yi adam 3 sete satiyordu suan 7 sete satiyor eminim 1 aya bu olay kalkıcak adama size aldıgı 9 hb yi 10 sete saticak demedi demeyin
  2. Lordphilosophy

Mesajları:
    1,270
    Beğenilme:
    585
    Ödül Puanları:
    451
    Rep Puanı:
    285
    aceleci davranmayın bence şuan incelenme var neyin ne zaman olacağı belli deil
  3. Shojumas

Mesajları:
    539
    Beğenilme:
    79
    Ödül Puanları:
    134
    Rep Puanı:
    4
    Sunucu:
    Dies
    Clan:
    ProtectiveOfDies
    Nick:
    lShojumas
    Hay senin ağzına kurban kardesim benim işte adam olayın farkında bu itemler daha onceden el altından toptan item alan insanlara satılıyordu ama bu son zamanlarda biraz işi cıvıttılar yapma etme dedik dinletemedik bu itemleri better 6 aydır her serverda satıyor yanı sizin dediginiz yok pach gelicek yok silinicek muhabbetleri yalan ayrıca better dediginiz adama gidin areste +10 baal +10 krowarz set isteyin size aksaminda getirsin yanı bu itemler dup veya bug kullanılarak yapılan itemler degildir kimse anlamıyor bunu bi deli bi kuyuya taş atmış misali buraya gelmiş 40 tane akıllı çıkartmaya calısıyor hadi almadim deyin burda gelip yazıyorsunuz sadece ben oyun içinde 6 tane 9 hb 3 tane 9dv 2 tane 9 windforce 5 tane haunguk 4 tane 0 cs sattim hadi almadim deyin alırken diyorsunuz ama soran olursa bana satmadın benı bilmiyorsun ben senden item almadim diye iyice bokunu cıkarttiniz bu işin herkese satarken elimde olan ss leri var yani hiç sıkıntı degil hepsini koyarım herkesin foyası cıkar ortaya rebith basmadan kullanıyorsunuz hepiniz itemleri soranada arkadasın degigi gibi 7 8 diyorsunuz bilmeyenlerde yiyor geçin bu işleri geçin millete almayin diyip diyip hepiniz item aldınız benim size samimi tavsiyem elinizde saklayin itemleri pahalilanacak cunku 2 3 haftada bir yeni itemler geliyor onlar gelince bunların satısı bıdaha olmaayacak belki 2 3 ay sonra olur siz merak etmeyin yolda olan itemleride ben söyliyim size simdiden içinizde kalmasın 9 8 Dragon Setler Ve 8 9 Krowarz Setler daha gelmeden sipariş eden var kendini bilen biliyor millete almayin deyip kendileri aliyor çakal çukal çok ya herkes uyanık
    fire4baby1 ve parazitXD bunu beğendi.
  4. xkral

Mesajları:
    882
    Beğenilme:
    131
    Ödül Puanları:
    152
    Rep Puanı:
    7
    Sunucu:
    Dies
    Nick:
    Deat0fremembeR
    Ben ne seni tanırım ne beterr fakat bu rol 3 nec 3 leride siz soktunuz sw ye rol 3 ler 2 sete 200 lira kadar dustu sonra satislari durdurdunuz 2 hafta gecit ustunde suanda rol 3 ler 4 set oldu mantık yurutursen bu itemler 15 er tane sokmakla bir sıkıntı cıkmıcak siz 9 dragon getirceniz 9 hb ler satisi biticek sonra bakmısız 2 hafta sonra buy 9 hb ne kadar ariyorsun 8 sete :) biliyorum olcagı bu neyse zaten biz takimca bırakıcaz insallah ama emin olun alanlar almayın diyenler
  5. kaldaku_KSK

Mesajları:
    595
    Beğenilme:
    142
    Ödül Puanları:
    218
    Rep Puanı:
    106
    Bakalım 1 hafta içinde silindi silindi yoksa satışlar devam eder.Yani hb 9 hiçde öle artmaz.Adam bedavadan para kazanıyor neden bıraksınki satmayı.
    raul bunu beğendi.
  6. Atlantiz

Mesajları:
    530
    Beğenilme:
    82
    Ödül Puanları:
    233
    Rep Puanı:
    56
    Nick:
    ChampionCombo
    Ya gelip burda birde adammış gibi konuşuyorsun sen anvile git bas bakayım 9 krowaz basabılcen cek buraya vıdeonu 9 krowaz set basarken sana 5000 tl verecegım veremssem namussuzum. oyunu bitirdiniz hiç zevk alamaz olduk benım 500 tl ye aldıgım rol smdi oldu 200 tl sadece ben degıl butun serverı zarara ugrattınız ayrıca ne anlamı kaldı herkezde +9 olduktan sonra oynamanın. Onceden Herkes buraya stress atmak ıcın girerdi taaa ki sizler bu oyundan para kazanana kadar...
  7. parazitXD

Mesajları:
    307
    Beğenilme:
    9
    Ödül Puanları:
    310
    Rep Puanı:
    4
    Sunucu:
    Dies
    Clan:
    GameMasters
    Nick:
    parazitXD
    yukarıdakı yazan arkadaslar bence doğru soyluyor durun soyle bi dusunu derim ben
    dusunun goreceksisiniz bu yazılanlar doğru cıkacak bu arada bu benim dusuncem
  8. admix77

Mesajları:
    275
    Beğenilme:
    82
    Ödül Puanları:
    142
    Rep Puanı:
    106
    akıl var mantık var o hbler tekrardan değeri neden 10 sete yükselsin o itemler silinmezse adam habire sokcak piyasaya itemleri
    raul ve SenVaryaSen bunu beğendi.
  9. lucifer

Mesajları:
    1,081
    Beğenilme:
    469
    Ödül Puanları:
    637
    Rep Puanı:
    518
    Bu itemleri alanlari & satanlari K2'ye şikayet ediyormusunuz?
    Lordphilosophy bunu beğendi.
  10. SenVaryaSen

Mesajları:
    741
    Beğenilme:
    138
    Ödül Puanları:
    208
    Rep Puanı:
    31
    Clan:
    ThreateN
    Nick:
    DocWar
    sınırlı sayıda var diye biliyorum bitince gene fiyatları artar.
  11. myteo

Mesajları:
    613
    Beğenilme:
    57
    Ödül Puanları:
    440
    Rep Puanı:
    30
    Sunucu:
    Dies
    Clan:
    Araf
    Nick:
    Grigory
    Bakalım görücez ne olucağını. Ama şunu farkettim item alanlar bunlar silinmez diye topiç açıyor, almıyanlar silinir diye. Banlanan 10-15 char yokmuş gibide davranmayın bence.
    raul bunu beğendi.
  12. ewildragon

Mesajları:
    704
    Beğenilme:
    117
    Ödül Puanları:
    276
    Rep Puanı:
    44
    Sunucu:
    dies
    Nick:
    Samuro
    daha önceki konudada yazdım yine yazıyorum bu konuyu açan arkadaş yüksek ihtimal bu fiyatlardan alış veriş yapmış ya kendisi için ya arkadaşları için yahut al sat yapmak için şimdide elinde kalmasın diye bu tarz mesajlar açıyor KANMAYIN....
  13. OUIT_the_CONTROL

Mesajları:
    2,918
    Beğenilme:
    159
    Ödül Puanları:
    297
    Rep Puanı:
    109
    Clan:
    ThreateN
    Nick:
    JOINtheCONTROL
    3. gün hala banlıyızz :D Açıcaz diyor açmıyor anlamadım gitti :D
    Shojumas bunu beğendi.
  14. myteo

Mesajları:
    613
    Beğenilme:
    57
    Ödül Puanları:
    440
    Rep Puanı:
    30
    Sunucu:
    Dies
    Clan:
    Araf
    Nick:
    Grigory
    Shojumas isimli arkadaş satmış buna işte cs +0 hb +9 onların derdine düştü :)
    Mesaj Birleştirildi
    Sende bu beterr itemlerden varmıydı Tuncay
    raul, ImEMKİN ve BloodBath bunu beğendi.
  15. admix77

Mesajları:
    275
    Beğenilme:
    82
    Ödül Puanları:
    142
    Rep Puanı:
    106
    adamdan her gün farklı msnlerden liste istiyom hep aynı liste hiç değişmiyor ya satamıyor yada satdıklarının yerini dolduruyol hem sayılı miktarda olsa bile +9 hb nin değeri 1000 tl 750-800 daha rahat satardı ozaman miletin aklına gelmezdi dupe itemmi acaba zaten beterden başka pazardan başka biri daha var sell+9hb+9hanguk nickli floyd yapan var oda sınırsız diyor
  16. raul

Mesajları:
    1,036
    Beğenilme:
    66
    Ödül Puanları:
    160
    Rep Puanı:
    2
    Nick:
    IQRI
    Çok güzel açıklamışsın üstüne diyecek laf yok bence bekleyelim görelim ...
  17. fire4baby1

Mesajları:
    85
    Beğenilme:
    11
    Ödül Puanları:
    166
    Rep Puanı:
    0
    Haklısın agzına sıctılar sw'ninde piyasanında
  18. Lordphilosophy

Mesajları:
    1,270
    Beğenilme:
    585
    Ödül Puanları:
    451
    Rep Puanı:
    285
    şuan diezde şikayet edenleri bilmem ama...diyer servarlarda şikayet eden ve sonuca alan playerler var...bu oyun burda yazarak temizlenmez onun icin ticket atınız ....
  19. raul

Mesajları:
    1,036
    Beğenilme:
    66
    Ödül Puanları:
    160
    Rep Puanı:
    2
    Nick:
    IQRI
    Bu itemler silinirse eğer fiyatlar normale döner ama silinmez ise pvp ye döner oyun ve kendini zeki sanan çakallar fazla paraya satmayı filan düşünüyorlar sanırım ama unutsunlar aldıkları gibi ya satarlar yada satamazlar. Yukarıda ki yorumlara bakılınca zaten kimin ne olduuğu anlaşılıyor konuyu açan arkadaş hata etmiş ve almış bu çok açık umarım hak yerini bulur itemler silinir bizim çakallar aç kalır ...
    xkral bunu beğendi.
  20. Anoe

Mesajları:
    631
    Beğenilme:
    121
    Ödül Puanları:
    276
    Rep Puanı:
    18
    Sen item satmadığını mı iddia ediyorsun? Yada satmaya çalışmadığını mı? 100 150 lira gibi ufak karlarla sende satmaya çalıştın bu itemleri,kimseyi kandırmaya çalışmayın. Bildiğim kadarıyla senin +10 item olan bir kasa charında banlandı. Son söylediğim hakkında yanılıyor olma ihtimalim var ama eminim diyebilirim.

Sayfayı Paylaş