Apple'ın Ahlaksızları

'Çöp Tenekesi' forumunda fako94 tarafından 23 Ocak 2012 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. tosun

Mesajları:
    120
    Beğenilme:
    44
    Ödül Puanları:
    110
    Rep Puanı:
    1
    Bu olmamış tayfun ,cemal artık hanginiz iseniz. Boktan bit oyun yüzünden insanların ailerine küfür sana yakışmıyor yapma böyle. İyidir ler kötüdürler neyse gerekni belli terbiye sınırlarında yazarsan daha güzel olur.
    Mesaj Birleştirildi
    hadi o bir hata yapıyor keşke sen devam ettirmesydin. Bu ne cocuğu flan filan arkadaşlar anneler veya aile en kutsal varlıklardır. Kimsenin kimseye aile üzerinden yazması hoş değil . Sevgili yöneticiler bu arakadaşlara gerekn cezanın verilecegini umut ediyorum. Bu forumda kutsal aile mehfumuna yapılan saldırılar ,cezasız kalmaz sanırm. Şimdiden ilginize teşekürler
    Olkun bunu beğendi.
  2. ewildragon

Mesajları:
    685
    Beğenilme:
    110
    Ödül Puanları:
    276
    Rep Puanı:
    44
    Sunucu:
    dies
    Nick:
    Samuro

çok komik ya adama kendi clan memberi söyleyince bu bir şey değilki deyip geçenler adam onlara söyleyince terbiyeni bozma akıllı ol falan diyor gerçekten aynaya bakabiliyor musunuz?
  3. Junqee

Mesajları:
    992
    Beğenilme:
    250
    Ödül Puanları:
    282
    Rep Puanı:
    137
    Sunucu:
    Dies
    Clan:
    Apple
    Nick:
    Guardian0fTheKe0ps
    Peki adama ileri geri konuşup partiden atıyor bunu bana açıklarmısın ?
  4. AppIeDefender

Mesajları:
    246
    Beğenilme:
    48
    Ödül Puanları:
    110
    Rep Puanı:
    5
    ben üstü kapalı konuşuyorum. Kendisi ne anlarsa anlasın. Açık açık orda küfür etmiyorum hakaret unsuruda yok cezasını adminler yöneticiler versin. Hiç bir kimsenin , isterse kral isterse gm olsun çoğul olarak böyle pis laflar etmeye hakkı yok. Ben dahil kimse bunun altında kalmaz.
  5. Lordphilosophy

Mesajları:
    1,265
    Beğenilme:
    577
    Ödül Puanları:
    451
    Rep Puanı:
    285
    Allah aşkına apple kim küfür kim yapmayın gözünüzü seveyim apple clanının soyu ing kralyet ailesinin 4 göbeğine dayanıyor........En ufak olayda anna bacı aile karıştıran insanlardan ne beklersinizi kendi ifade edemeyenlar topluluğu.....
    IvIaRaZz ve Languido bunu beğendi.
  6. Santos

Mesajları:
    32
    Beğenilme:
    4
    Ödül Puanları:
    20
    Rep Puanı:
    0
    Sunucu:
    Dies
    Clan:
    Aquila
    Nick:
    Santos
    Dimi Sizin Mage Clan dediğiniz cöplükte cok cok dürüst insan var . Düşün artık Clan yerıne sayılmıycak kadar yerınız var.
  7. AppIeDefender

Mesajları:
    246
    Beğenilme:
    48
    Ödül Puanları:
    110
    Rep Puanı:
    5
    anlaşıldı apple dan başka derdiniz yok sizin. Anca boş boş ötüyosunuz. sizin gibiler yüzünden forum kalitesi düşüyor
  8. cyrstal_magic

Mesajları:
    398
    Beğenilme:
    60
    Ödül Puanları:
    158
    Rep Puanı:
    27
    Daha yenimi anladın Apple'ın nasıl bir clan olduğunu :) neyse geçte olsa anlamana sevindim :)
    fatherseko bunu beğendi.
  9. Lordphilosophy

Mesajları:
    1,265
    Beğenilme:
    577
    Ödül Puanları:
    451
    Rep Puanı:
    285

boş boş konuşmakta üstünüze yok....küfürü bile savunur oldunuz....
    fatherseko bunu beğendi.
  10. Olkun

Mesajları:
    198
    Beğenilme:
    29
    Ödül Puanları:
    56
    Rep Puanı:
    0
    lucifer NERDESİN ?
    Burda adamlar birbirlerine ana avrat söverken bir ceza bir uyarı yapmak yerine öylece izliyormusun ?
    Bu küfürleri görmek zorundamıyız beni ne Apple ne BraveTürk ilgilendirir Bu forumda AHLAK kuralları nerde?
    Heryerde olan LUCİFER şimdi nerde?

Buradayim.
  11. AppIeDefender

Mesajları:
    246
    Beğenilme:
    48
    Ödül Puanları:
    110
    Rep Puanı:
    5
    sen çok dolu konuşuyosun burda bana atıfta bulunuyosun :)
  12. Junqee

Mesajları:
    992
    Beğenilme:
    250
    Ödül Puanları:
    282
    Rep Puanı:
    137
    Sunucu:
    Dies
    Clan:
    Apple
    Nick:
    Guardian0fTheKe0ps

Kardeşim şimdi düşün . Seni parti ye alıyorlar . Slotu orclar basıyor , bastıktan sonra sen town atıp partindeki adamları ölmesin diye çekiyosun. Sana bir dengesiz adam ileri geri konuşuyor ve seni parti den atıyor . Buna ne dersin ?
  13. Lordphilosophy

Mesajları:
    1,265
    Beğenilme:
    577
    Ödül Puanları:
    451
    Rep Puanı:
    285

senin gibi clanımı koruyacam diye ...insanlar icin özel olan deyerleri ayaklar altına almıyorum.....küfür anlamıına gelen cümleleri kelimeleri kimseye kullanmam kullananıda sevmem...ama senin sevdiğin burdan cok belli oluyor....
    Mesaj Birleştirildi

insancıl bir dilden kendini ifade edersen o adam belki alır seni...ben bu oyunda oldum olası partylerden adam atmalar oldu bazen insanlar sinirlerine yenik düşüyor partyden atıyor....benide attılar ama adamlara böyle şeyler demedim...sizin clanlada kastım sabah giriyodum 5 saat sonra clanınızdan adam geliyodu dc diyolardı...kimse ile aramı böle sacma şeyler yüzünden bozmadım....oyunu oyun icin oynadıktan sonra problem yok......
    brasil2006 bunu beğendi.
  14. AppIeDefender

Mesajları:
    246
    Beğenilme:
    48
    Ödül Puanları:
    110
    Rep Puanı:
    5
    sen hala bana laf yetiştirme çabasındasın emin ol herkes biliyo seninde konuyla alakan yok ve burdan apple a yükleniyosun. Siz günahsızsınız , siz namuslu , siz akıllı , siz dürüstsünüz. Yapmayın böyle oyunlara gerek yok . Gerekmediği sürece kimseye durduk yerde küfür etmem . Hele ki böyle saçma bi konu üstünden hiç etmem. Burda amacım clanı korumak değil . Arkadaşlarıma edilen küfüre karşılık vermek.
  15. Santos

Mesajları:
    32
    Beğenilme:
    4
    Ödül Puanları:
    20
    Rep Puanı:
    0
    Sunucu:
    Dies
    Clan:
    Aquila
    Nick:
    Santos
    Burda Konuyu anlamadan etmeden yazı yazanlara anlamıyorum konunun sizinle hiç bir alakası yokken sanki olayı siz yaşamışsınız gibi değerlendiriyorsunuz kufurler edıyorsunzu burda (GsFerhatGs) denilen şerefsiz yorum atmazken sizlere yorum atın diyen oldumu ?
  16. raul

Mesajları:
    1,032
    Beğenilme:
    66
    Ödül Puanları:
    160
    Rep Puanı:
    2
    Nick:
    IQRI
    Embesil herif clanım yok senin gibi başkalarının .... yalamam ben tanıyan tanır bilen bilir hadi git abilerine ağla kimin ... yalıyosan artık...
  17. kemal

Mesajları:
    118
    Beğenilme:
    11
    Ödül Puanları:
    90
    Rep Puanı:
    3
    yahu bu junqee de mekancefe gibi yalaka bir zamanlar erdemçikte ap aple derdi şimdi lale mehmete sövüyo senınde olaçagın o judqe:D hahah appleyi savunmak sanamı düştü :D yalaka nerde olsa yalakadır:D
  18. Santos

Mesajları:
    32
    Beğenilme:
    4
    Ödül Puanları:
    20
    Rep Puanı:
    0
    Sunucu:
    Dies
    Clan:
    Aquila
    Nick:
    Santos
    Kemal senı junqee veya mekancefe mı s2kti ? papağan gibi aynı lafları söylüyorsun 2günlük bebe gelmıs burda akıl hocalığı yapıyor redbull için konu acan bebede sendin galiba.
  19. LuisBorgeS

Mesajları:
    421
    Beğenilme:
    13
    Ödül Puanları:
    133
    Rep Puanı:
    0
    Sunucu:
    Dies
    Clan: