Artarcihadlaşanımız Hacked

'Duyurular' forumunda IamAgathordaimon tarafından 17 Şubat 2012 tarihinde açılan konu

1. IamAgathordaimon

Mesajları:
    56
    Beğenilme:
    8
    Ödül Puanları:
    169
    Rep Puanı:
    0
    Hesabım dün gece 01.41 itibari ile hacklenmiştir. Hesabın benimle hiç bir alaksı kalmadı. Diğer hack yiyen arkadaşlar gibi savcılık bilişim suçları vs vs gibi bir girişimde bulunmuyorum. Çalan arakdaşı üstün performansından dolayı tebrik ederim. Başıma gelen durum tamamen bilgisayarımın ele geçirilmesi ile ilgili bir durum. Bu safaya gelinmesi cidden ürkütyor insanı. Sizlerin başına gelmemesini temenni eder iyi oyunlar dilerim.
  2. BloodRedSandman

Mesajları:
    273
    Beğenilme:
    7
    Ödül Puanları:
    169
    Rep Puanı:
    0
    geçmiş olsun fatih aynı şey benimde başıma geldi 2 ay gibi bir süre önce baya bir item gitti adam pc mi bile kapatabiliyordu dedim bukdar basitleştiyse oynamaya gerek yok peşinde durmadım dakikası dakikasına oyunu sildim :)

Old PussyLovers - Barış .
  3. Sdrajkov

Mesajları:
    153
    Beğenilme:
    10
    Ödül Puanları:
    59
    Rep Puanı:
    2
    Öncelikle geçmiş olsun, ama bence bir ticket atsan birşey kaybetmezsin, %99 sonuç alırsın.
  4. IamAikos

Mesajları:
    168
    Beğenilme:
    21
    Ödül Puanları:
    176
    Rep Puanı:
    34
    Clan:
    ResurrectionOFTHEKB
    Nick:
    ImpossibleMusty
    geçmiş olsun fatih :S bilgisayarını nasıl ele geçiriyor :S bildiğim kadariyla sen cok dikkatli kullanıyodun :S
  5. Atlantiz

Mesajları:
    530
    Beğenilme:
    82
    Ödül Puanları:
    233
    Rep Puanı:
    56
    Nick:
    ChampionCombo
    Kardeşim Çok Çok geçmiş olsun sakın ha ole birşey yapma direk yakasına düş bak biz aldık charı benle irtibata geç telefonum var sende gerekirse ben uğraşırım
  6. Wedge

Mesajları:
    282
    Beğenilme:
    128
    Ödül Puanları:
    137
    Rep Puanı:
    13
    Clan:
    ThreataN
    Nick:
    JustOldestKnows
    cok uzuldum kardesım ya :(( cok gecmıs olsun
  7. IamAgathordaimon

Mesajları:
    56
    Beğenilme:
    8
    Ödül Puanları:
    169
    Rep Puanı:
    0
    aynen bende öyle öyle düşündüm barış o yüzden hiç durmadım üstüne durmayacam da. Anında sildim oyunu.
    doğru biliyorsun şahin zaten o yüzden dün char soyulurken başka bi hesaptan girip adamı tebrik ettim. çok güzel kafa buldu arkadaş benle. Bana bile yapabiliyorsa zorlamanın manası yok dedim ve sadece gülebildim oda artık zorumdan olsa gerek :)
    valla moruk zaten iş hayatıda başladı hem univ hem iş bir arada yürümeyecekti bi yandan bahane oldu aslında. seninde işin gücün var moruk değmez uğraşmaya boşver
    sağolasın okan düşünmen yeter benim üzülmedim ya bi yönden de işime geldi sıkmayın canınızı. Hepinize iyi oyunlar dilerim
  8. RiQUAN

Mesajları:
    393
    Beğenilme:
    137
    Ödül Puanları:
    314
    Rep Puanı:
    41
    Clan:
    NeverScared
    Nick:
    RiQUAN
    sanırım clanıda patlattılar hıc yılmayın devam edın bızım clanda 2 kez heck yedı zamanında herseyın guzel olması dılegı ıle ....
    xRibellax, kasva ve beyazkaplan bunu beğendi.
  9. CixxJoJukK

Mesajları:
    654
    Beğenilme:
    10
    Ödül Puanları:
    244
    Rep Puanı:
    5
    Sunucu:
    Dies
    Clan:
    0ttomanSlap
    Nick:
    Elnino61
    geçmiş olsun fatih ama peşini bırakma bence
  10. T.Berkan

Mesajları:
    340
    Beğenilme:
    74
    Ödül Puanları:
    135
    Rep Puanı:
    47
    geçmiş olsun fatih cok üzüldüm umarım ugrasıp geri alırsın.sen de hacklendiysen biz ne yapıcagız bilmiyorum tekrar geçmiş olsun
  11. Lordphilosophy

Mesajları:
    1,265
    Beğenilme:
    577
    Ödül Puanları:
    451
    Rep Puanı:
    285
    kasayı al götür...aklı başında insansın böyle insanlara papuc bırakma.....şimdi sana yarın arkadaşlarına yapacak aynı şeyi.....gecmiş olsun
  12. lEnDUzMaNl

Mesajları:
    316
    Beğenilme:
    94
    Ödül Puanları:
    218
    Rep Puanı:
    6
    Sunucu:
    Dies
    Clan:
    LivingForTheKiLL
    Nick:
    EnDUzMaNOfDuaLL
    Gecmis olsun senin adına ve clanın adına uzuldum :S
  13. immortal_318

Mesajları:
    34
    Beğenilme:
    3
    Ödül Puanları:
    37
    Rep Puanı:
    0
    fatih geçmiş olsun kanka umarım çarı geri alabilirsin. Ottomanslap - ajite
  14. 4MonteCarLo

Mesajları:
    547
    Beğenilme:
    45
    Ödül Puanları:
    342
    Rep Puanı:
    2
    gecmıs olsun üstelemiycem falan diyorsunda emeğin için kovala bence değmese bile rahatlaman için
  15. beyazkaplan

Mesajları:
    298
    Beğenilme:
    89
    Ödül Puanları:
    129
    Rep Puanı:
    14
    Sunucu:
    dies
    Clan:
    CradletoTheGrave
    Nick:
    beyazkaplan
    geçmiş olsun. hepimize sağlık olsun olan emeğe oldu. belkide hakkımızda bu hayırlı olur .durmak yok yola devam.
  16. IamAgathordaimon

Mesajları:
    56
    Beğenilme:
    8
    Ödül Puanları:
    169
    Rep Puanı:
    0
    İş artık benide aştı beko. İş durumları olmasa savcılığa falan gerek yok, uğraşsam bende bulurum ama size biraz ilginç geliyor belki ama cidden tebrik ediyorum adamları maymun ettiler beni gece. gözümün önünde char boşaltıldı ve hiç bir şey yapamadım. Benimde elimi kolumu bağladılar ya helal olsun. Arkadaşlarımın isteği üzerinde elimde bulunan esn kodları ve bilgileri ticket olarak yolladım. Kesin gelir falan diyolar fakat nedense k2 den ben pek ümitli değilim. Gelirsede char komple satılıktır bilginize :)
  17. OTTOMANSMACK

Mesajları:
    101
    Beğenilme:
    8
    Ödül Puanları:
    310
    Rep Puanı:
    0
    geçmiş olsun öncelikle böyle bir durumla karşılaşan arkadaslara bi tavsiye 2 şerif bulabilirseniz pm atin çarinizi hapse attirin böylece vakit kazanabilirsiniz clandan 2 çar bu yontemle kurtuldu senin icin gec kalinmis bi tavsiye olsada diger arkadaslarin aklinda bulunsun
  18. T.Berkan

Mesajları:
    340
    Beğenilme:
    74
    Ödül Puanları:
    135
    Rep Puanı:
    47
    valla almanı isterim büyük emeğin var o charda alabiliyorsan al boş bir zamanın olursa o charı nasıl dizdigini biliyorum cok ugrastın :(
  19. IamAgathordaimon

Mesajları:
    56
    Beğenilme:
    8
    Ödül Puanları:
    169
    Rep Puanı:
    0
    kısmet artık hacı ben üstüme düşeni yaptım bakalım k2 nasıl bir şirket
  20. LaLaa

Mesajları:
    432
    Beğenilme:
    40
    Ödül Puanları:
    69
    Rep Puanı:
    1
    Sunucu:
    Diez
    Clan:
    DeseRtEaqLe
    Nick:
    LaaLaa
    G.olsn Fatih Üzüldümm Walla o Clana cok emek vermişdiniz.. Can Saolsn VesiLe olr Bırak KurtuL..

Sayfayı Paylaş