Base Char Neler Yapabilir??part 2

'Çöp Tenekesi' forumunda Lorenz tarafından 18 Şubat 2012 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. Mertcan Kasapoğlu

Mesajları:
    382
    Beğenilme:
    37
    Ödül Puanları:
    110
    Rep Puanı:
    34
    Clan:
    WendeTTa
    Nick:
    VF0R
    ellerine sağlık kardeşim daha iyi açıklanamazdı :) arkadaşın kullandığı pedal pwp ler için tasarlanmış turbo pedal :)
    ImEMKİN bunu beğendi.
  2. sebep59

Mesajları:
    265
    Beğenilme:
    25
    Ödül Puanları:
    153
    Rep Puanı:
    34
    Ne kadar sosyete olsan da gözlerin pek iyi seçmiyo sanırım :D adam minor atarken atack nasıl yapıorsa ^^
  3. Aykut Ekinci 2

Mesajları:
    322
    Beğenilme:
    22
    Ödül Puanları:
    90
    Rep Puanı:
    53
    istambulun koylusu sen sağ alt trafa baktın mı nasıl seri skil r sadece r leri takip et analarsın yada hayatında pedal kullanmadın .d
  4. Lorenz

Mesajları:
    38
    Beğenilme:
    5
    Ödül Puanları:
    37
    Rep Puanı:
    0
    Hikmeti falan yok bu işin buna playerlik derler.İleri geride combo oluyo ama kıme ne anlatıyorum :D
    Mesaj Birleştirildi
    Aykut senın kafa oyle bır yapıda kı vs de ben sadece hp pot bassam onada pedal dersın.Serı basıyon potu dersın o yuzden gec bu pedal ayaklarını vıdeoyu ıyı ızle.Raul bro sende 10 lar varda ondan mı pıyasada yoksun:D
    Mesaj Birleştirildi
    Anlatamazsın aga bunlara :DAt kafasında oldukları ıcın analız etmekten acızler
    Mesaj Birleştirildi
    Bak dostum su kafadan cık pedal falan yok bende her asas vıdeosunun altına pedal yazıyosun adım gıbı bılıyorum senı :DDevsırme mısın nesın gardass?
    Mesaj Birleştirildi
    Saçma sapan hareketler yapma bu forumda.Ne lan bu vıdeo paylasmıs pedal dıye bıde ya yoksa neyını verıcen he?:D
    Mesaj Birleştirildi
    80 lvl içi boş adam bile kesebilir yazmıssın o ıtemlerle pekı vıdeoda 80 lwl orta hallı bır worıoru nasıl kesebılıyorum acıklasana bunu bana :D DD takarak mı :DD
    Mesaj Birleştirildi
    Sadece dd yok kanka talıa sonra sc bastım ıbex ooo daha neler neler :D
  5. JeanGreance

Mesajları:
    404
    Beğenilme:
    127
    Ödül Puanları:
    193
    Rep Puanı:
    32
    Nick:
    IOfLee
    pedal yoksa kaç tane elin war ileri geri mana minör skill r
  6. Lorenz

Mesajları:
    38
    Beğenilme:
    5
    Ödül Puanları:
    37
    Rep Puanı:
    0
    baş parmagını s de tut işaret parmagını r ye koy yuzuk parmagıyla gecıslerı ayarla dıger parmaklarınla skıllerı vurursun.Sag el e gec orta parmak ıle yuzuk parmagınla mınor cek ısaretle pota bas :DDene oldugunu goruceksın zamanla 5 6 yıl falan yapman lazım
  7. Lordphilosophy

Mesajları:
    1,265
    Beğenilme:
    577
    Ödül Puanları:
    451
    Rep Puanı:
    285
    bırak bu işleri zr ileri geri minör pot skill senin gibileri bu forum cok gördü.....hırcınlanma bide pedal movisi koydum diye cünkü ordaki adam aynen sana benziyor
    ImEMKİN bunu beğendi.
  8. Lorenz

Mesajları:
    38
    Beğenilme:
    5
    Ödül Puanları:
    37
    Rep Puanı:
    0
    Bak sana yemin ederim ki bende pedal yok sımdı aynı yemını sen bana verebılecekmısın ?Gecmıs tecrubelerıne dayanarak ..
  9. raul

Mesajları:
    1,032
    Beğenilme:
    66
    Ödül Puanları:
    160
    Rep Puanı:
    2
    Nick:
    IQRI
    Oynadığın server Dies cnm benim o itemlerle ardream adamı zor kesersin normalde normalde dıyorum çünki pedalın sağlam yani normal bir oyuncu değilsin . Benim itemleride ne sen sor nede ben söyleyeyim.Bilen bilir allaha şükür item problemim yok olmadı olmazda :)
    ImEMKİN bunu beğendi.
  10. Lorenz

Mesajları:
    38
    Beğenilme:
    5
    Ödül Puanları:
    37
    Rep Puanı:
    0
    Pedalı gec bır kere yok pedal falan onunde vıdeo var ac ızle andream carı kesebılıyomuyum kesemıyomuyum o ıtemlerle :DBıryerden sonra onemlı olan playerlıktır ıtem degıl.Yok ben sana ıtemlerını sormadım 10 ların varda dıyorum neden pıyasada yoksun :D
  11. raul

Mesajları:
    1,032
    Beğenilme:
    66
    Ödül Puanları:
    160
    Rep Puanı:
    2
    Nick:
    IQRI
    Pff saçma sapan konuşuyosun server dies diyorum itemlerin eziklikten öte diyorum sen hala beni sorguluyorsun .6 yıldan fazladır oynarım bu oyunu 4 karakteride oynamışlığım vardır.+9 +10 birçok itemde kullanışımdır elbette şüphen varsa sor öğren veya açtığım konulara bir bak. Masal okuyorsun hala.Pedal konusuna artık ben bişi demiyorum yukarıda ki yorumlar gayet açık ve net ...
  12. ewildragon

Mesajları:
    685
    Beğenilme:
    110
    Ödül Puanları:
    276
    Rep Puanı:
    44
    Sunucu:
    dies
    Nick:
    Samuro
    satış pazarlamada ilk kural önce ürünü kendine sat adam inandırmış kendini şimdi sabaha kadar pedal deseniz vsde o tarz hareketler olmaz deseniz vsde anlaşma yoksa anti deff kıyafetler kullanılmaz deseniz yinede ben haklıyım diyecek kasmayın kendinizi
    ImEMKİN ve Lordphilosophy bunu beğendi.
  13. denyordie

Mesajları:
    20
    Beğenilme:
    0
    Ödül Puanları:
    58
    Rep Puanı:
    0
    simdi adam yemn edior soktmnun dandirik bi oyunu icin yemn edior siz hala yanındaymssnz gibi sarıosnz hayr gercekden bunda sadece az mantklı düsünün lütfen ! ha dersenz ki w s r combo yapıor nasıl basıor onu bilemicem tabi ama adam yemn ettikden sonra sizin sadece eyv demenz grkr sahsi görüsüm soncta essek kadar oldgnzu tahmn ediorm
  14. TANJU88

Mesajları:
    357
    Beğenilme:
    15
    Ödül Puanları:
    59
    Rep Puanı:
    0
    Clan:
    DesTHur
    Nick:
    SLashinG
    bana görede bir insanın yemin etmesi herşeyi bitirir orda başkada söz söylenmez fakat yaptığın kombo o kadar zor ki insanlar inanmamakla haklılar (buna bende dahilim) yemin etmen içimde şüpe uyandırdı acaba gerçekmi diye. İnanmamamızın sebebi 10 parmağınında seri şekilde aktif olması lazım ve yinede çok zor.Senin yaptığın comboyu yaparken elle bastığını gösteren bir video çekip buraya koyman gerekir ve bu şekilde herkes özür dileyip (eğer gerçek ise pedal olmadığı) seni tebrik eder çünkü gerçekten çoookk zor bir combo, elle yapıyor isen

Not : kimseye ispat etmek zorunda değilim diye bilirsin içinden ama pedal olmadığını kanıtlarsan herkes seni canı gönülden tebrik eder ve özür dileyeceğine eminim
    denyordie ve Rohanly bunu beğendi.
  15. ImEMKİN

Mesajları:
    743
    Beğenilme:
    32
    Ödül Puanları:
    125
    Rep Puanı:
    37
    arkadaslar herkez pedal ve dd 25 oldugunu biliyo nie ugrasıyonuz bırakın yaw kendi kendine konuşsun burda arkadas ellerinizi yormaya deymez :D
  16. DeviLsCity

Mesajları:
    1,146
    Beğenilme:
    233
    Ödül Puanları:
    368
    Rep Puanı:
    182
    Aynen bu tarz oynayan arkadaş var bizim buradan ileri geri şekilde baya uzun zamandır asas playeri uzaylı gibi oynuyor kesildiğini de görmek çok zor.:D

Bu anlattığım kişinin pedallada alakası yok , böyle oynanır oynanamaz diye bir şey yok.

Pedal bildiğim kadarıyla iyi bir playerın çıkaracağı combo yu veya minor örnek alınarak yapılıyor yani bu tür player lar olması normal.

Ben pedaldan yada asas dan pek anlamam.Ama burada paylaşılan bir çok asas video sunu gördük.Bu video larda pedal kullanıp da vurduğu skillerin 3 de 2 sini sektireni de gördük bu arkadaşta onu da görmedim.

Bu arkadaşın itemleri belli karşısında kestiği adamlar +80 bu arkadaş base charı arkadaşta pedal var yada yok bilemem ama yapılana emeğe, hakkını vermek gerekir diye düşünüyorum.

İyi oyunlar.
    Rohanly bunu beğendi.
  17. at0 / IBuLiWyeI

Mesajları:
    678
    Beğenilme:
    12
    Ödül Puanları:
    405
    Rep Puanı:
    39
    Ben anlamıyorum ya Millet +9 +10 itemlerle pedal kullanıpda video çekiyor şunu kestim bunu kestim diyor arkadaş bir video yapmış gayet mütevazi itemleri ile kesmiş 3-5 kisi pedal kullanıyor veya kullanmıyor sonuçda bu bir base charı bırakıp artık şu işleri pedal medal boşwerin adamların pazar charları bile bu chardan saglam Pedalsa da değilsede eline koluna sağlık eğlenceli bir video olmuş TEBRİKLER.
    HidroStatic bunu beğendi.
  18. Lorenz

Mesajları:
    38
    Beğenilme:
    5
    Ödül Puanları:
    37
    Rep Puanı:
    0
    Asıl sen kendini şartlamıssın pedal pedal dıye sana ne desen boş daha once benı gormedın bılmıyosun nasıl bu kadar emın olabılıyorsun onu soyle sen bana?
    Mesaj Birleştirildi
    Klasık olucak ama kanıtlayacak bırsey yok onceden de dedıgım gıbı vıdeoyu saglam kafayla ızle skıllere bak gelen mınore bak zaten pedal olmadıgı bellı sızın kafanızda asas olaganustu zor oynanıyo.benım yaptıgım sadece w-s w-w yani ek olarak sadece 2 tus .dıger asas vıdeolarında farkı 2 tusa basmam. Ek olarak 2 tusa basmam bu kadar zor mu, yapılamaz mı ?
    Mesaj Birleştirildi
    Durum oyle bır vazıyette kı yemın ettıgın halde adamlar ınanmıyor bunun ustune benım yapıcagım bırsey yok.Bende sımdı aynı yemını onlardan beklıyorum yemın ederım kı sende pedal var desınler ıclerı bakalım ne kadar rahat olucak ?
    Mesaj Birleştirildi
    Dostum kendını sartlamıssın sana ne desen bos oyunu oyunluktan cıkarmıssın.Eglence amaclı oynuyoruz bız bu oyunu pedal yok dıyorsam yoktur.Yalan soyleyecek degılım.Itemlerın olabılır ıyı hoşta yapın olusmamıs adam vıdeo cekmıs pedal dıye yorum atmıssın adam yok demıs yemın etmıs neyın davasını surduruyosun kı sen bunun uzerıne?
  19. denyordie

Mesajları:
    20
    Beğenilme:
    0
    Ödül Puanları:
    58
    Rep Puanı:
    0
    devil sana aynen katılıorm burda bi cok asas pedal oldgnu sölemiş ve üstüne vay ii oynamssn gibi laflar gecmiştir helal cok güzel movie falan neden cnkü adam ın saf hp si 6 k cünkü adammda itemde var ama oldu ki insanda item olmasın adam kessin sasırtıcı tepkiler dönüor bildiginiz üzere cok basit pvp si olan bi oyun oynuorz burda o 8 skili basmayan arkadasların acizligini bırakın yüzlerine vurmayın su oyununda icinden bi kafanızı kaldırın hadi bakalım
  20. Lorenz

Mesajları:
    38
    Beğenilme:
    5
    Ödül Puanları:
    37
    Rep Puanı:
    0
Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.

Sayfayı Paylaş