Base Char Neler Yapabilir?

'Çöp Tenekesi' forumunda Lorenz tarafından 16 Şubat 2012 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. YILDIRIMBAYEZID

Mesajları:
    32
    Beğenilme:
    25
    Ödül Puanları:
    90
    Rep Puanı:
    0
    Sunucu:
    Diez
    Clan:
    OSMANLI
    Nick:
    YILDIRIMBAYEZID
    arkadsım asıl sen ne içtin videonu ac bi izle bana vs atalım diye bir pm attınmı? En fazla R atmısındır onun üzerine attack yapmısımdır ayrıca sen öle Geri gittigin sürece 5li 3lü comboyla hiçbi okcu kesemez farkettiysen bi süre sonrada attak yapmayı kesip sana dön diyorum resmen slayt attın oldu olacak bende kaca kaca attack yapaym keste göreyim boş bi video hazırlayıp koymussun neyse dahada cevap vermem bos yere prim yapmaya calısma :)
  2. P0LLi35

Mesajları:
    99
    Beğenilme:
    21
    Ödül Puanları:
    166
    Rep Puanı:
    0
    Ya burda adami pedal war diye herkez yerden yere vurmaya calisiyo ama Acin ana sayfayi bu human asas war onun videosu war yok adam kesememismi yok bilmemneymismi hani o asas almis arkasina 2 db priest bi tane saglam tp mage önüne gelene db attiriyo sonrada db yiyen char town felan atincada town felan yaziyordu iyi hatirliyorsam bu arkadasta pedalla oynuyom demis ne war demis herkez kullaniyo demis yalnismi dedigim neden o arkadasa o kadar kizmadinizda burda bu 69 lvl adama bu kadar kiziyorsunuz onu anlamis degilim adam zati 69 lvl ve dedigi gibi geri cekilmeli combo yapiyo w-r; s-r bu yüzdende karsidakinde skill sekme dogaldir ve zaten combonun amaci orda skill sektirtmektir karsindakine bu 69 lvl asas da iyi yapmis bence eline saglik kardesim.
  3. Lorenz

Mesajları:
    38
    Beğenilme:
    5
    Ödül Puanları:
    37
    Rep Puanı:
    0
    Prim ha ?:DEgon o derece yuksek kı cevap atmak ıcın cg uyelıgı acmıssın.R atmak ne demek oluyo benım guzel kardesım :D
  4. ALUY

Mesajları:
    533
    Beğenilme:
    14
    Ödül Puanları:
    332
    Rep Puanı:
    48
    Clan:
    RegeneratioN
    Nick:
    KaRaSaKaI
    adam dd takmış pedal varmış herşey varmış adam 69 beyler siz en az 80 lvl siniz çoğunuz 83 lvl güldürdünüz beni helal kardeşime kesilen arkadaşlarda pedal taksın kessin adamı sizdeki skil onda varmı soruyorum?
  5. Lorenz

Mesajları:
    38
    Beğenilme:
    5
    Ödül Puanları:
    37
    Rep Puanı:
    0
    Ben onu esprisine soyledım ama bakıyorum kı sende dahıl butun okcular uzerlerıne alındı :DBu oyunun zevklı tek tarafı eglence.Tabi ki butun okcular ezık degıl aga :p
    Mesaj Birleştirildi
    2 gunde cekıldı bu vıdeo. Aslında vıdeoluk degerı yok. Ben sadece nasıl oynadıgımı ve pedalsız neler yapılabılecegı gostermek ıcın cektın bu vıdeoyu.Ama bakıyorum kı cogu kısı pedal yazmıs :DDIsın gulunc tarafıda bu zaten
  6. ewildragon

Mesajları:
    685
    Beğenilme:
    110
    Ödül Puanları:
    276
    Rep Puanı:
    44
    Sunucu:
    dies
    Nick:
    Samuro
    işine gelmeyeni anlayan bir forum üyesi yada knight playeri daha görmedim zaten :D
  7. Lorenz

Mesajları:
    38
    Beğenilme:
    5
    Ödül Puanları:
    37
    Rep Puanı:
    0
    Yok harbi anlayamadım.Bol keseden sallamıssın yok kacıyon yok pedal var su var bu var.1.sı pedal yok 2.kacarken adam kesılmez 3.Sen muneccım mısın gardaşş?
  8. ewildragon

Mesajları:
    685
    Beğenilme:
    110
    Ödül Puanları:
    276
    Rep Puanı:
    44
    Sunucu:
    dies
    Nick:
    Samuro
    cane pedal olduğunu inkar etmen boşuna sadece kendini kandırırsın bu bir.
    vslerde adamla aranda açtığın mesafe sr skill combosu ndan fazlacana uzak ssssssssssss r skill combosu desek daha doğru olur he nasıl adam kesiyorum o kadar kaçarken dersen orası arena adam sıkılıyor kaçıyorsun diye bırakıyor bazısı vs müdahale var zannediyor bırakıyor bazısı ne yaptığına bakmak için bırakıyor zaten kestiğin adamlar bir yerden sonra vsyi bırakmış bu ne ayak diye sana bakarlarken kesmişsin bu iki.
    muneccim ve uzuvlarına ilgin varsa çeşitli muneccimler tvde falan görebilirsin memiş keto vb. onlara danışmanı tavsiye ederim gardaş o tarz ilişkilere sıcak bakmıyorum buda 3.

bilmem daha ne kadar anlaşılır bir şekilde yaklaşmamı istiyorsun ama elden gelen bu daha net istiyorsan bir dahakine büyük harflerle hece hece yazarım
    mesut bunu beğendi.
  9. Lorenz

Mesajları:
    38
    Beğenilme:
    5
    Ödül Puanları:
    37
    Rep Puanı:
    0
    Resmen sacmalamıssın.Tek taraflısın.Ben pedal yok dıyorum sen var dıyosun sen benden daha iyi mi bilicen??Onceden de dedıgım gıbı oyundan gram anlamıyosunuz ota boka pedal yazıyosunuz.Ya yoksa?dıyede dusunmenı TAVSIYE EDERIM..
  10. MELANKOLIA

Mesajları:
    1,142
    Beğenilme:
    164
    Ödül Puanları:
    315
    Rep Puanı:
    72
    Clan:
    ThreateN
    Nick:
    _mrs_
    ARGO KELİMELER KULLANMADAN, SAKİN BİR ŞEKİLDE, KONUYU SAPTIRMADAN TARTIŞALIM . ARGO KELİMELER KULLANINCA ANLATMAK İSTEDİKLERİNİZ DAHA ETKİLİ OLMUYO NE YAZIKKİ. SAKİN BİR ŞEKİLDE KONUYA DEVAM...
  11. Lorenz

Mesajları:
    38
    Beğenilme:
    5
    Ödül Puanları:
    37
    Rep Puanı:
    0
    Mınor basmadım demıyorum mınor + pot yapıyorum diyorum.Konya mevzusuda kopmalık :D
  12. Lorenz

Mesajları:
    38
    Beğenilme:
    5
    Ödül Puanları:
    37
    Rep Puanı:
    0
  13. Lorenz

Mesajları:
    38
    Beğenilme:
    5
    Ödül Puanları:
    37
    Rep Puanı:
    0
  14. gorkemicious

Mesajları:
    41
    Beğenilme:
    3
    Ödül Puanları:
    20
    Rep Puanı:
    0
    69 lwl asasla 80 lwl char kesmek okadar zor abartı bişi degil hele wairorları
    800 def boru degil arakadasım
  15. Lorenz

Mesajları:
    38
    Beğenilme:
    5
    Ödül Puanları:
    37
    Rep Puanı:
    0
    Aynısını senden de beklıyorum
  16. Lorenz