Braveturk=dies2 Mi ?

'Genel Muhabbet' forumunda totobugo tarafından 28 Ocak 2012 tarihinde açılan konu

1. totobugo Eşraf

Mesajları:
    100
    Beğenilme:
    10
    Rep Puanı:
    26
    butun exp slotları onlarınmıs bu slot bizim ft girmedik diolar 5 tur attımız yere gelip ks atıolar d2 i esir mi aldı bunlar acaba ?

Ekli dosyalar:

Her0kinq ve ImEMKİN bunu beğendi.
  2. Wedge Eşraf

Mesajları:
    91
    Beğenilme:
    53
    Rep Puanı:
    9
    Clan:
    SuLTaN
    Nick:
    WedgeOfSuLTaN
    bu aralar cok problem olmaya basladı bu neden anlamadım
  3. Sc4rf4cE35 Eşraf

Mesajları:
    168
    Beğenilme:
    41
    Rep Puanı:
    4
    Moradona gecin Orc tarafina 1 PM atin 2 dakikada slot kavgasina CZ de cözüm getiririz :D
    SilenceWarrior, ewildragon ve Barricade bunu beğendi.
  4. nafaso35 Eşraf

Mesajları:
    185
    Beğenilme:
    51
    Rep Puanı:
    35
    Clan:
    ThreateN
    bu tür şeyleri buraya koymak çözüm değil adamı küçük düşrmennde bi anlamı yok yani.
  5. geceyol31 Eşraf

Mesajları:
    433
    Beğenilme:
    5
    Rep Puanı:
    3
    Clan:
    Aquila
    Nick:
    IQuartzI
    bence bunu bugun boyle yapan yrın daha fena laflar eder yuz warsa belkı utanır yapmaz
  6. FaceToFacee Eşraf

Mesajları:
    447
    Beğenilme:
    132
    Rep Puanı:
    100
    Sunucu:
    Diez
    Clan:
    ThreateN
    Nick:
    MrsDemoniacaL
    Milletin ruh halini buraya yansıtmak bence iyi değil her dakika buraya o kufur etti bu küfür etti felan filan adam belki kötü bi olay yaşadı ne bilim başka bişey oldu ruh halinde vs. adam sana vermiyor slotu zorlamanın bi anlamı olduğunu düşünmüyorm Exp kasmak isteyen kasar zaten bu konularda sıkıldım gerçekten hani güzel şeyler paylaşında görelim gülelim evet kardeşim güzel bu felan muhabet olsun hergün birini şikayet için buraya gelirsek vay halimize...
    Taniquetil ve MELANKOLIA bunu beğendi.
  7. Lordphilosophy Eşraf

Mesajları:
    898
    Beğenilme:
    352
    Rep Puanı:
    223
    aranızda kişisel bir problem var ama bunu sadece bir kişinin yada clanın üstüne yükleyemezsiniz......
  8. AppIeDefender Eşraf

Mesajları:
    246
    Beğenilme:
    48
    Rep Puanı:
    5
  9. KaptanMetaL Eşraf

Mesajları:
    438
    Beğenilme:
    42
    Rep Puanı:
    6
    bari adamlar 2 yüzlü sizin gibi yüzsüz deil....toplanmış 1 öbek lallezar forumu kirletiyorsunuz......
  10. nafaso35 Eşraf

Mesajları:
    185
    Beğenilme:
    51
    Rep Puanı:
    35
    Clan:
    ThreateN
    upup :D
  11. totobugo Eşraf

Mesajları:
    100
    Beğenilme:
    10
    Rep Puanı:
    26
    Braveturk den baskası exp kasamazmı orda adamlar gelip ks atıyor bu yüzü kimden buldular anlamıyorum bu 1 ve 2. si bnm ferhatlarla hic bir proglemim olmadı bugune kdr birilerinin gazına geliyorlarsa o baska !
    Mesaj Birleştirildi
    Ve de o gece onlara exp kastırmayarak hakedene hakkını verdikk ! Bu oyunu oynayan herkes eşit haklara sahip birileri ft girmemiş bundan bizene ben slotta bekliorm party toplanıyor 5 tur dönüyoruz adamlar gelip burası bizim diyecek kdr yüzsüz olmuslar :(
    parazitXD bunu beğendi.
  12. Olkun Eşraf

Mesajları:
    150
    Beğenilme:
    26
    Rep Puanı:
    0
    Bırave clanımı nedir kendini ne zannediyor anlamıyorm gelip dk kaçırmak artık yaşınızın adamı olun diyorum.
  13. IPREMATUREI Eşraf

Mesajları:
    143
    Beğenilme:
    1
    Rep Puanı:
    20
    çözümü nedir peki söylermisin biz sadece neyin ne olduğunu göstermek için resmi ve konuyu buraya açtık senin gibi neyin ne oldugunu bilmeden atlayan sazanlar her zaman vardı bu forumda gülüp geçiyorum
  14. Her0kinq Eşraf

Mesajları:
    62
    Beğenilme:
    12
    Rep Puanı:
    0
    Brave deil basındaki terbiyesizin teki kendini bişe sanan velet kardesinide aynı kendinsi gibi yapmıs gerci yaslarına veriyorum 0-5 yas grubu bırakın eglensinler bu adamın yanında duranlara acıyoru mgercekten...Yusuf sen takma kafana bu gereksizi :D:D:D
  15. IvIaRaZz Eşraf

Mesajları:
    970
    Beğenilme:
    77
    Rep Puanı:
    52
    Yusuf buraya bu konuyu açmakla yanlış yapmışın be kardeşim sen aynı klandayken orada yazılanları zaten yüzünede söylüyordu yane aranızda bu tür konuşmalar oluyordu o pm yi koyman yanlış olmuş , sende iyi birisin ferhatta öle art niyetle yazılmış cümleler degil onlar sende biliyorsun bunu aranızdaki samimiyetten dogan cümleler ikinizde arkadaşsınız birbiirnizi burada karalamanında mantıgı yok.
    Ha slot olayına gelince bu konuda bir bilgim yok ama ft ye gittim slot benimdir gibi sözler sarf edildiyse tabiki yanlıştır ama ben yinede inanıyorumki bunları senin yerine başkası olsa sölemezdi samimiyetten dolayı sölemiştir genede aranızda oyun için sorun çıkarmayın bence küçük bir sorun bu ki sorun bile degil aranızda rahatlıkla bu tür şeyleri çözebileceginize eminim arkadaşlıklarınızı burada bazı sizi sevmeyen kişilere meze etmeyin derim..
    Ne dk lar bizim nede oyundaki herhangi birşey seninde o onki psikoloji ile buraya konu açtıgını düşünüyorum..
  16. totobugo Eşraf

Mesajları:
    100
    Beğenilme:
    10
    Rep Puanı:
    26
    ana bacının bir kere samimiyeti olmaz onlar ole solesede hic bir şekilde donup sovmedim onlara ki onların clanından biri clandan cıktım die adama nbr nasılsın dedigimde anama soven cinsten bir adam kim oldunu anlamıssındır ferhattan beklemezdim ben bole birşey tabiki şaşırdımda ama demekki cıkar savası herkesi bu hale getiriyor suan exp kastıgı adamlar lwl ini kasınca cıkacaklar o clandan onada eminim ferhatı , can ı cok severdim 'ama' diorm resimde anlasılıyor herseyy!
  17. IEuthanasiaa Eşraf

Mesajları:
    1
    Beğenilme:
    1
    Rep Puanı:
    0
    böyle bir şeyi imkanı yok ferhat yazmaz. Zor demiyorum. İmkan yok diyorum. ihtimaller göz önüne geldiğinde seni tanıyan birisi ferhatın charının şifresini biliyordur. başka bir şey gelmiyor aklıma. şahsi olarak ferhatın küfür ettiğine hayatta inanmam. Tek kötü lafı Eşşoğlueşşek :)
    fatherseko bunu beğendi.
  18. beyazkaplan Eşraf

Mesajları:
    67
    Beğenilme:
    15
    Rep Puanı:
    13
    Clan:
    ottomanslap
    Nick:
    beyazkaplan
    ferhat ın öyle bişey yapmayacagına inanmıyorum. ama memberlerini demiyorum. BİR AĞAÇTAN BİR MİLYON KİBRİT ÇIKAR BİR KİBRİT BİR MİLYON AĞACI YAKAR:D
  19. Rohanly Eşraf

Mesajları:
    713
    Beğenilme:
    141
    Rep Puanı:
    44
    Clan:
    ThreateN
    Nick:
    lejyon85
    BraveTurk zaten d1'de NP kasamıyor d2'de gizlice arkadan gelip exp slotlarını vurup town atıyor sonra gelip DK'ları kaçırmalar yani bunlar ucuz numaralar söyle Adranalin istiyosan hani d1 geçersin oldu tamam bastın slotu peki DK kaçırmalar ne anlamıyorum. Bir emek var burda gece gündüz elle kasan adamlar var sonuçta yapılan terbiyesizlik ama biz gidip vursak gerek yok diyoruz geçiyoruz yinede yaşınıza veriyoruz.
  20. GlorfindeL Eşraf

Mesajları:
    159
    Beğenilme:
    49
    Rep Puanı:
    14
    Clan:
    ChooseNNNNNNNNNNNNNNNNNN
    Nick:
    HygiegiA
    Takma Yusuf Oyna Oyununa :) IamNightStaLkeR-Hüseyin