BY_14 Hacklenmiştir(Yardım Edebilcekler Lütfen Okuusn)

'Duyurular' forumunda BY14 tarafından 10 Haziran 2008 tarihinde açılan konu

1. BY14

Mesajları:
    428
    Beğenilme:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Rep Puanı:
    0
    Saol Musti Bakalım Ticketı Attık Sabah Cvp bekliok Eğer İşe yaramıs Ticket Lar WAR sa Arkadaşlar paylaşırsanız sevinirim
  2. mustaff4

Mesajları:
    34
    Beğenilme:
    0
    Ödül Puanları:
    210
    Rep Puanı:
    0
    oncelikle gecmis olsun. benim charımda bi 10 gün önce hacklendi.email adresi ve şifresi değiştirildi. Ticket attım benden clickandbuy hesap numarımı ve son 6 aylık işlemlerimi istediler. gönderdim hcarın şifresini ve email adresini istediğim şekilde değiştirdiler. ama itemler yok tabi. ama senin itemleri alamazlar. alırısn charını geri geçmiş olsun
  3. madmen20

Mesajları:
    2
    Beğenilme:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Rep Puanı:
    0
    Charın ilk sahibi benim arkadaşlar adım metin ismail charı benden 30 tl karşılığında itemleriyle almıştı ve ben charı sattıktan sonra dies de orc char açtım pm i _MaDMeN_ di yanlış hatırlamıyosam şu anda knight oynamıyorum 2010 yılında bıraktım geçmiş olsun iso üzüldüm ilk göz ağrımdı BY_14 :(
  4. Lordphilosophy

Mesajları:
    1,265
    Beğenilme:
    577
    Ödül Puanları:
    451
    Rep Puanı:
    285
    2008 da acılmış konu adam oyunu bırakmıştır......4 yıl gecmiş gec kalmışın gecmiş olsun demek icin
  5. madmen20

Mesajları:
    2
    Beğenilme:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Rep Puanı:
    0
    Açıkçası aklıma geldi şimdi ilk knight online daki charım bende bi google da aratiim ne oldu acaba char diye bu çıktı karşıma bende silkroad oynuyorum şu anda zaten knight online öldü ancak oyunu komple kapatıp tekrar açmaları lazım diriltmek için herkes basitçe hack programı yazabiliyo oyunda o yüzden knight öldü artık...

Sayfayı Paylaş