Diez Server Şerif Listesi

'Duyurular' forumunda erkanalkanmetu tarafından 20 Kasım 2011 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. Holywarrior

Mesajları:
    110
    Beğenilme:
    58
    Ödül Puanları:
    279
    Rep Puanı:
    15
    Listede Tek dikkatimi çeken BeeFChUnK oldu iki Ucu Boklu degnek hesabi ..! Önce claninin koxperlerini Temizler Temizlemez Orası bilinmez. İnşallah Bütün şerifler hakkıyla görevini yapar. Bizede Hayirli ugurlu olsun demek düşüyor.
  2. geceyol31

Mesajları:
    506
    Beğenilme:
    6
    Ödül Puanları:
    141
    Rep Puanı:
    3
    Clan:
    Aquila
    Nick:
    IQuartzI
    LÜTFEN ANDREAMADA İNİP BİR EL ATARSANIZ SEVİNİR VE MUTLU OLURUZZ... ŞİMDİDEN BAŞARILAR VE TEBRİKLER...
  3. Risus

Mesajları:
    68
    Beğenilme:
    21
    Ödül Puanları:
    123
    Rep Puanı:
    0
    Sunucu:
    Diez
    Clan:
    WendeTTa
    Nick:
    VF0R
    verilen görev doğru yönde kullanılırsa diez serverı çok güzel bi yer olabilir , ayrıca bu oyunun düzelmeye doğru gittiğinin göstergesidir. herkese hayırlı olsun. benim düşüncem ilk olarak nptcileri değil de cz de aktif pk yapan uçan koxperlara el atmanızdır kolay gelsin.
  4. masdasdasdsada

Mesajları:
    1
    Beğenilme:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Rep Puanı:
    0
    Herşey iyi hoş ta Legal 30 lwl e depo char kasmışız tüm itemlerimiz üzerinde depo char diye manada almıyorz pazardaki depo chardann ne istiyonuz! Burda terbiyesiz konuşmak istemiyorum ama işinizi adaletli yapın!
  5. IvIaRaZz

Mesajları:
    989
    Beğenilme:
    85
    Ödül Puanları:
    190
    Rep Puanı:
    52
    Çok iyi seçildigine ben inanmıyorum bu şerifi nasıl seçiyorlar onuda bilmiyorum , clanına nptc dolduran başka charlarıyla k0xpla kasıp asıl charlarına fll 3 uniq ve +8 krowaz set yapanları biliyorsunuz kendi clanınızdakileri peki bu konuda daha bilboardda bu adamların asıl charlarını ve k0xp charlarını görmedim görebilecekmiyiz diyede sormak istiyorum sadece k0xper charları degil k0xpla item yaptıkları asıl charlarınıda repot ediyormusunuz ?

Ben olsam onlarıda ederim incelenmesi için bu şekilde belkide gerçekten adeleti saglamış olursunuz yoksa mexsika şeriflerinden farkınız kalmaz sadece adınız şerif olarak kalır..
Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.

Sayfayı Paylaş