sizlerle paylasmak istedim bendeniz Mevlut oyundaki karakterimle taniyanlar icin (forzass) deli sacmasi bir yorum gormemek dilegiyle turkuz fark burda http://www.facebook.com/photo.php?v=10150611451153750¬if_t=video_comment
valla ben hic birsey göremiyorum istersen eger linklerini bi düzenle yoksa sacma yorumlara maruz kalacaksin xD
anlasan boyle yazmazdin zaten tr bayrakli arabanin setini acip ingilterenin orta yerinde ispanyolu rusu senin turk oyun havanla oynuyor bu soyde aciklayamadiysa topu topraam sana atiyom bi acilim yap topraam
oda videoyu ceken bizim dumbuk arkdasin dumbuklugu video cekerken flashi acmamis hiyar topraam orda soldaki uzun boylu beyaz tisortlu olan benim zeynel gec karsima
valla oradaki görüntü ingilterede club önü gibi deilde adana da kazım karabekir mahallesindeki sünnet düğünü gibi göründü bana
gel gel yer cok karsida Mesaj Birleştirildi salisbury kaldigim yer kasaba belki bilirsin bournemounth --- yada --- southompton
adana kazim karabekir mahallesinde ici boyle bir club varmi o clubbun parki onu yani buda icindeki videosu