Merhabalar arkadaşlar ; Yeni bir oyuna başladık bizler ekip olarak. Şimdi sizlere oyun bilgilendirmesi yapacağım . Kehanet Online - Sihirli Anahtarlar oyunumuzun adı. Oyunun web sitesi : http://www.joygame.com/kehanet/ Oyuna girip başlarken çok farklı ırklar ve sınıflar bizleri karşılıyor. Oyunun en büyük özelliği tamamen TÜRKÇE olmuş olması. Bu yüzden oyun çok seri bir şekilde ilerleyebiliyor. Oyun içersinde hizmetkar alabiliyoruz. Sizinle birlikte gezen minik yoldaşlar oluyorlar. Bunun yanı sıra bir çok özellik var oyunda. Sizleride bekleriz biz oynuyoruz. Gayet eğlenceli.
Online Oyun Serüvenine Knight Online İle Başlamış Biri Bu Tip Oyunlardan Zevk Alamaz. Şahsen Ben, Bir Kaç Oyun Denedim. Başlarda Zevkli Oluyor (Yeni Ve Farklı Olduğu İçin). Ama Sonra KO'daki PK Sistemini Aramaya Başlıyorsun Oyunda. O Tadı Bulamayınca da, "Tilkinin Dönüp Dolaşıp Geleceği Yer Kürkçü Dükkanıdır" Misali, KO'ya Geri Dönüyorsun. Tecrübe; Deneyin Görün
1 saat kadar oynadım,o kadar zevkli bir oyun değil ve oynanışı çok zor. Knightı bırakıpta başlanacak bir oyun olmadığı kanısındayım.
Heralde Türkiye'de oynamayan yoktur Knight online denen oyunu. Yalnız arada birçok fark olmakla birlikte tabanda da bu iki oyun ayrılmaktadır. Knight online basit arayüzü ve içerik olarak çok geniş değil. Ek olarak hilesi bol olan bir oyundur. Evrensel bir yayın sağladığı için oyun kitlesi geniş bu konuda hakkı asla yenemez. Kehanet online ise Anime RPG tabanda sunulabilecek içeriği gerçekten geniş tutmuş durumda ki yapımcı ve yayıncı firmaları tarafından desteklenen bir oyun. Az biraz kafamızı kaldırıp başka platformlara ya da resmi oyun platformuna çevirdiğimizde Türkiye turu ve oyunculara özel etkinlikler filan bunlar basit bşeyler değil. MMOMAGAZİN ekii olarak oyun açıldığında test etme fırsatı bulduk. Eğer çizgi film izlemedim diyen varsa ki yalan söyler, bu nedenle bu oyun aslında içimizde canlanabilir. Kehanet Online içinde barındırdığı dünyada level kas item yap sonra da git savaştan çok daha fazlasını barındırıyor. Oyunu oynarken level kasmaya fırsatımız olmadı diyebiliriz, çünkü yapacak çok şey var.