Knight Online'de Hiç Hacklenmemiş Kimse Varsa Içeri.

'Genel Muhabbet' forumunda MCHFZ tarafından 21 Şubat 2012 tarihinde açılan konu

1. MCHFZ

Mesajları:
    124
    Beğenilme:
    27
    Ödül Puanları:
    239
    Rep Puanı:
    27
    Sunucu:
    Diez
    Nick:
    ChampionComboMachine
    Oyunda şimdiye kadar hiç hacklenmeyen kimse varsa pc'de ne tür yazılım kullanıyorlar bilgi verebilirler mi? Mesela antivirüs yanında başka programlarda kullanıyorlar mı? Birde ücretsiz yazılım mı kullanıyorlar bilgilerinizi paylaşabilirseniz sevinirim.
  2. JaggerMeisteR

Mesajları:
    251
    Beğenilme:
    65
    Ödül Puanları:
    92
    Rep Puanı:
    0
    Clan:
    OttomanSlap
    Nick:
    JaggerMeisteR
    bilgisayarimda anti virus bile yok,daha hic hacklenmedim. bence kesinlikle hangi siteye girdigine , ne tur yazilim yukledigine bagli...
    SéLim Süzen bunu beğendi.
  3. ewildragon

Mesajları:
    704
    Beğenilme:
    117
    Ödül Puanları:
    276
    Rep Puanı:
    44
    Sunucu:
    dies
    Nick:
    Samuro
    ben yaklaşık 6 7 sene önce cafede oynarken bir kere hacklendim ama hackmi desem şakamı desem bilmiyorum çünkü cafedekilere bir kere seslendim çıkıyorum 1 saat sonra gelecem itemler charın üstünde olsun dedim geldiğimde charın üstündeydi :D onun harici evde oynarken hiç hacklenmedim antivirüs olarak sadece deepfreze kullandım son bir iki yıldır onuda kullanmıyorum en ufak şüphede formatı bastım chara girmedim işte oynamaya başlayalı çok oluyor ama hiç hacklenmedim bunun en büyük sebebi oynadığım charın şifresini sadece ama sadece charın şifrelerini ve bilgilerini iki kişi biliyor olmamız
    MCHFZ bunu beğendi.
  4. Nagaraths

Mesajları:
    177
    Beğenilme:
    86
    Ödül Puanları:
    218
    Rep Puanı:
    5
    Clan:
    Regeneration
    Nick:
    Nagaraths
    Çok şükür bende hiç hacklenmedim. Yukarda arkadasın dediği gibi bilgisayarımda antivirüs bile yok. Ancak nerelere girdiğine, gelen maillerin güvenlirliğine vs şeylere dikkat etmek gerekir. Artık internetten indirilen antivirüs programlarının içine bile virüs konduğuna şahit oldum. Yapman gereken tek şey dikkatli olmak.
  5. Eser Gönülkırmaz

Mesajları:
    85
    Beğenilme:
    19
    Ödül Puanları:
    72
    Rep Puanı:
    0
    Nick:
    IGiggleI
    10 yıldır sadece dies de oynuyorum bu oyunu ve hiç hacklenme başıma gelmedi sadece ne yaptığı biliyorum biraz da pc ile ilgiliyim diyelim o minik beyinli adamların neler yapabilceğini az çok kestiriyorum
  6. MCHFZ

Mesajları:
    124
    Beğenilme:
    27
    Ödül Puanları:
    239
    Rep Puanı:
    27
    Sunucu:
    Diez
    Nick:
    ChampionComboMachine
    Kimse program kullanmıyor mu ya yeni format attım iyi birşey yükleyim dedim öyle bekliyorum en iyisi ücretsiz essential var onu yüklüyeyim ben :)
  7. MrBioKinezi

Mesajları:
    153
    Beğenilme:
    7
    Ödül Puanları:
    62
    Rep Puanı:
    0
    Clan:
    ThreataN
    Nick:
    MrsBioKinezi
    Spyware Doctor ve KasperSky Internet Security kullanıyorum. ve hiç hacklenmedim.
    MCHFZ bunu beğendi.
  8. teLyRowL

Mesajları:
    704
    Beğenilme:
    280
    Ödül Puanları:
    315
    Rep Puanı:
    162
    Clan:
    ResurrectionOFTHEKB
    Nick:
    lBriareos
    valla antivirüs programı var yalandan duruyor işe yarıyormu bilmiyorum pc yi tek ben kullanıyorum bide 15 yasında kardesim var o kullanıyor arada sırada girecegi 2 site var 3. harici bi site görürsem kafasını kırıyorum :) bu yani msn kullanmıyorum face diye bişey var artık face ve youtubeye sonuna kadar güveniyorum oralardan zarar gelecegini sanmıyorum oradada dikkatli oluyorum orası ayrı
    Mesaj Birleştirildi
    ayrıca team wiewere karsıyım faydalı bi program olsa bile temiz bi program olsa bile güvenim yok o programa
  9. classboy19

Mesajları:
    76
    Beğenilme:
    10
    Ödül Puanları:
    219
    Rep Puanı:
    0
    Sunucu:
    dies
    Clan:
    leqitimus
    Nick:
    cLaSsboy19
    hiç hacklenmedim bilgisayarım allaha emanet, vent kullanmam.
  10. frantic22

Mesajları:
    375
    Beğenilme:
    17
    Ödül Puanları:
    229
    Rep Puanı:
    42
    7-8 yıldır oyunu oynuyorum yaklasık olarak..bu tarz olaylar basıma hıc gelmedi..virus programi istıyosan kaspersky internet security ya da avg internet security kullan..ama tavsiyem avg dne yana..cunku kaspersky'ye gore bilgisayari daha az yoruyor..
  11. LadyOfSuLTaN

Mesajları:
    47
    Beğenilme:
    21
    Ödül Puanları:
    44
    Rep Puanı:
    3
    Clan:
    SuLTaN
    Nick:
    GuardianOfSuLTaN
    kardesım hıc hack yemedım allah nazardan saklasın charımı evımden baska yerde acmadım bırkac arkadasımın evınde acmıslıgım da oldu ordada ekran klavyesı kullanarak actım cok sukurkı daha basımıza gelmedı
  12. GoXeL

Mesajları:
    1,278
    Beğenilme:
    117
    Ödül Puanları:
    628
    Rep Puanı:
    33
    Nick:
    UPPALA
    Hiç hacklenmemiş biri olaraktan yıllardır yazdığım bir cümle var. Antivirüs programları sizi korumaz bilinçli kullanıcı olursanız korunursunuz.Tanıdığım ya da tanımadğım hiç kimseden msnden dosya alışverişi yapmam. Kişinin hack,actools,kosp gibi illegal işlerlede alakası yoksa zaten başına çok birşey gelmez. Ayrıca bir özlü sözüm daha var söylediğim " Bir charın bir kocası olur" şifrem kesinlikle ikinci bir şahısa vermedim, vermemde.
    Virüs programı ise oyle crackli virüs programları kullanmak yerine free antivirüs programları kullanın. İnanın normal bir ev kullanıcısı için free bir antivirüs programı ve firewall size yeterlidir hatta ve hatta fazladır. Ayrıca büyük virüs programlarının sürekli bedava kampanyaları oluyor. Düzeli takip etmek için size bir link veriyorum
    http://www.doctus.org/forumdisplay.php?s=f6db9d99a08707266fa83777c9c8ca53&f=217
    Bu linkte surekli güncel kampanyalar mevcut. Su anda iki bilgisayarımda norton 360 ve avira is mevcut hepsi full sürüm cracksiz patchsiz orjinal programlar. Para verdim mi ? Hayır sadece bu linkdeki değerli arkadaşlarımızın kampanya haberlerini takip ediyorum.

Beleş olsun derseniz COMODOnun her programı ücretsizdir. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Comodonun paralı versiyonunun ücretsizden tek farkı online destek o kadar. Yani ücretsiz bir CİS kurarsanız ücretli arasında hiç bir fark yok.
    Ayrıca avira free + comodo firewall ( gerçek zamanlı çalışması aktif) bunların yanına malware bytes tarama amaçlı kullanın(anlık korumasını kapatırsanız hiç kasmaz)
    Bakın inanın bunları yapmak zor değil yeter ki yarım saatinizi ayırın şu yazdıklarımı okuyun ve hayata geçirin başınıza hiç birşey gelmeyecektir. Ayrıca daha fazla bilgi isteyen olursa virüs programları ve güvenlik hakkında elimden geldiğince yardımcı olurum.
    MCHFZ ve LadyOfSuLTaN bunu beğendi.
  13. Promises

Mesajları:
    71
    Beğenilme:
    13
    Ödül Puanları:
    44
    Rep Puanı:
    1
    Avg den şaşma derim :)
  14. Fatih Demirci

Mesajları:
    880
    Beğenilme:
    179
    Ödül Puanları:
    295
    Rep Puanı:
    76
    Clan:
    YoK
    Nick:
    SeKo
    bende hiç hacklenmedim .bu microsoft security essantials kullanmadan önce advanced system care -IObit malware fighter fln kullanıyordum.
  15. MrsDraqra

Mesajları:
    151
    Beğenilme:
    75
    Ödül Puanları:
    185
    Rep Puanı:
    10
    Sunucu:
    Diez
    Clan:
    ThreateN
    Nick:
    Bl0oDyAnGeL

Seni ben hack lcem salih ^^ asdasd :D
  16. frantic22

Mesajları:
    375
    Beğenilme:
    17
    Ödül Puanları:
    229
    Rep Puanı:
    42
    uppala diosa dogrudur:)
  17. GoXeL

Mesajları:
    1,278
    Beğenilme:
    117
    Ödül Puanları:
    628
    Rep Puanı:
    33
    Nick:
    UPPALA
    bizde yalan da yok hilaf da :D
  18. frantic22

Mesajları:
    375
    Beğenilme:
    17
    Ödül Puanları:
    229
    Rep Puanı:
    42
    o zmn şifre pls:D
  19. Nagaraths

Mesajları:
    177
    Beğenilme:
    86
    Ödül Puanları:
    218
    Rep Puanı:
    5
    Clan:
    Regeneration
    Nick:
    Nagaraths
    Neyi alıcan ? :D item mi var :D
  20. ImArtvinLeeee

Mesajları:
    152
    Beğenilme:
    11
    Ödül Puanları:
    133
    Rep Puanı:
    1
    Sunucu:
    Diez
    Nick:
    ImArtvinLeeee
    Katılıyorum Ayrıca Yazılımla Olacak İş Değil Gereksiz Sitelere Girmezsen Bir Şey Olmaz Çok Sıkıntıysa Kopyala Yapıştır İle Gir Ben Daha Hacklenmedim Ama Akara Da Oynanırken Çevremizden 1 2 Kişi Biliyordu Onlar Soymuştu Ama Onu Hackten Saymıyorum O Günden Sonra Ayakları Titreyerek Gezdiler :).....

Sayfayı Paylaş