Knight Online'de Hiç Hacklenmemiş Kimse Varsa Içeri.

'Genel Muhabbet' forumunda MCHFZ tarafından 21 Şubat 2012 tarihinde açılan konu

1. HeosphoroS

Mesajları:
    268
    Beğenilme:
    0
    Ödül Puanları:
    381
    Rep Puanı:
    0
    Hiç hacklenmedim hiçte antivirüs kullanmadım, ve ekran klavyesi kullandım hep. En ufak bi şüphede şarkıları yedekle C: D: format
  2. LeoqinaS

Mesajları:
    321
    Beğenilme:
    35
    Ödül Puanları:
    239
    Rep Puanı:
    8
    Sunucu:
    Dies
    Clan:
    OldGeneration
    Nick:
    LeoginaS
    aynen katılıyorum bende hiç hacklenmedm
  3. Papali

Mesajları:
    222
    Beğenilme:
    110
    Ödül Puanları:
    137
    Rep Puanı:
    425
    Hacklenmeyip hackleyen var mı ? Hadi bakalım görelim :D
    Lordphilosophy bunu beğendi.
  4. lejyon85

Mesajları:
    893
    Beğenilme:
    15
    Ödül Puanları:
    148
    Rep Puanı:
    18
    Valla 4-5 yıldır oynuyordum 1 kere bile hacklenmedim. Nod32 antivirüs programı yüklü. Ancak Nod32'nin birçok antivirüs gibi çok etkili bir program olduğunuda düşünmüyorum. Yanında Advanced SystemCare ve Spybot gibi programları kullanıyorum (ücretsiz programlar) Arada bu programları güncelleyip bilgisayarı taratıyorum. Birde şüphelendiğim durumlarda taratıyorum. Mis gibi oluyor. Bu programlar ayrıca bilgisayarın performanısını da arttırıyor. Tabi hacklenmemek için en önemli şey başka, tanımadığın bilgisayarlardan oyuna giriş yapmamak. Deepfreeze gibi saçma bir programı kullanmanı asla tavsiye etmem. Neden dersen hem kullanışsız hemde çözüm değil.

Ayrıca bence oyuna giriş yaparken klavye ile tek tek ID, şifreni yazma bir not defterine ID ve şifreni kaydet oradan CTRL+C - CTRL+V yaparak gir. Çünkü benim bildiğim, birçok keylogger sadece klavyede basılan tuşları çözebilir. yani sen girerken sadece ctrl c, ctrl v tuşlarına bastığını görür karşısı. En azından ben öyle biliyorum :)
  5. Battlefordie

Mesajları:
    203
    Beğenilme:
    14
    Ödül Puanları:
    90
    Rep Puanı:
    0
    Sunucu:
    Dies
    Clan:
    RepublicOfSadabaD
    Nick:
    IamTheLastOne
    5 senedir oynuyorum virus programı kullanmam + önlem almadım hic hack yemedım soyulduysam kendı hatalarımdır ama kesınlıkle hack yemedım onemlı olan her zaman herseyı yuklememek
  6. K3RİM

Mesajları:
    304
    Beğenilme:
    61
    Ödül Puanları:
    158
    Rep Puanı:
    1
    Sunucu:
    Dies
    Nick:
    qreseelpeach
    Esed Nod32 Antivirus iyimidr byler ?
  7. bahtiyar

Mesajları:
    90
    Beğenilme:
    11
    Ödül Puanları:
    90
    Rep Puanı:
    15
    5 6 yıl oynadım ve Çok şükür böyle bi durum yaşamadım. Virüs programım da normal bi programmdı. Pc im evde tek olduğu için bazen kardeşim flashınyla virüs bulaştırırdı. tabi arada format atiyordum. Benim taktik basitti. şifreyi kesinlikle hiç bir zaman elle yazmadım. ekran klavyesi kullandım baya bi. sonra onla alakalı da bi yazı okudum sonrasında devamlı kopyala yapıştır. Word açıp ID ve şifreyi yine harf harf koyyalayarak word e yazardım. sonra yazı rengini de beyaz yapardım. (bi yerde okumuştum. ekranın resmini alan virüsler var diey) bende ne olur ne olmaz beyaz yaptım. açlılsa bile sayfa bom boş gözüküyodu. çok şükür bu taktikle başıma kötü bi olay gelmedi. şifre değiştirirkende yada mail değiştirirkende kesinlikle harf harf kopyala yapıştır yaparak oluştururdum. tavsiye ederim. zahmetli ama güvenli
  8. CmhR`

Mesajları:
    1,131
    Beğenilme:
    0
    Ödül Puanları:
    343
    Rep Puanı:
    0
    bilgisayarını arada formatla, oyuna sadece kendi bilgisayarından gir, charının bilgilerini 2. kişi bilmesin yeter. yazılıma filan gerek olmadığını düşünüyorum. bir de dosya alışverişi yapma. yada komple bırak gitsin uğraşmaya değmez =)
  9. Ayteking

Mesajları:
    750
    Beğenilme:
    5
    Ödül Puanları:
    237
    Rep Puanı:
    20
    Sunucu:
    Dies
    Clan:
    Ayteking
    Nick:
    _Kazzam_
  10. PLATİNYUM

Mesajları:
    178
    Beğenilme:
    17
    Ödül Puanları:
    229
    Rep Puanı:
    6
    5 sene neredeyse 7/24 characterim online idi cafede ana bilgisayarda oynuyordum hiç bir virus programı yüklemedim kullanmadımda sadece haftada bir format atıyodum pc me bir kere hack yemedim 1 coinsim dahi gitmedi.Oynadığım karakterlerde hep elit karakterlerdi gözde charlardı buna ragmen hiç bir şekilde hack vb bir olayla karşılaşmadım
    MiracuLous , IKARAI ,PLATİNYUM,TheRECRUİT,SCREAMACHİNE,MAJORDEATH
  11. Lostman1905

Mesajları:
    1,045
    Beğenilme:
    65
    Ödül Puanları:
    170
    Rep Puanı:
    39
    Sunucu:
    Dies
    Nick:
    D0nVitoAndolini
    Bu güne kadar hiç hacklenmeyen biri olarak kullandığım programları ve bilgi sahibi olduğum sayabilirim.
    ilk önce antivirüs programın eset nod32 olacak. (EN ÖNEMLİ)
    2.si her indirdiğin dosyayı virüstotal sitesinde taratıp kullanıcan (EN ÖNEMLİ)
    3.sü yazılımdan anlayacaksın program türlerine göre genellikle exe uzantılı dosyalrın keyloger içerdiğini düşünüceksin ona göre hareket ediceksin
    4.sü güvenmediğin bilmediğin sitelere girmeyecek bişey indirmeyeceksin
    5.si knightla ilgili hiç bir duyuma önem vermeyeceksin krowaz actırma yok gem bugu vs. olaylar
    6.sı gb alışveriş yaptıgın sitelerde önemlidir kimisi java yükle olaylarına hackliyolar
    7si msnde dikkatli ol foto benzeri alışveriş olaylarında ip falan gözüküyor resimlere bile keylog atabiliyorlar
    8.si bilgisayar güvenlik duvarın açık olmalı
    9.su bilgisayarına uzaktan bağlantıya kapatacaksın ki kimse bağlanamasın (EN ÖNEMLİ)

aklıma gelenler şu anlık bu kadar yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

Sayfayı Paylaş