Osmanli Ordusu Seytanınkopeqi Real Lmkaradeniz Pk Video

'Screen Shots / Videolar' forumunda Htmalice tarafından 20 Şubat 2012 tarihinde açılan konu

1. ewildragon

Mesajları:
    704
    Beğenilme:
    117
    Ödül Puanları:
    276
    Rep Puanı:
    44
    Sunucu:
    dies
    Nick:
    Samuro
    ya cane sen kimsenin düzgün oynamadığına inanırsın çünkü kişi kendinden bilir işi derler benim sana anlattığım linklere bak adamın ben k0xperim diye açık açık söylediği gerçeğini gör şimdi çektiği videodaki assasların o partylerden herhangi birinde olma ihtimalini gözardımı edelim? itemini lvlini k0xpla kasmış olma ihtimalini yokmu sayalım? her koxpla lvlini itemini kasan eleman buraya video açınca alkışlayıp tebrikmi edelim burada sorguladığım kişi enduzman değildir burada videoyu yükleyip yayınlayan pişkin pişkin "kendi kullandığın programımı diyorsun" diye sağa sola çamur atan vs yapıoyoruz deyip pedalla sürahi ile güya vs anlayışını kafasına göre yorumlayan adamdır
    GlorfindeL bunu beğendi.
  2. GlorfindeL

Mesajları:
    159
    Beğenilme:
    49
    Ödül Puanları:
    69
    Rep Puanı:
    14
    Clan:
    ChooseNNNNNNNNNNNNNNNNNN
    Nick:
    HygiegiA

Tamam Kardesım Haklısın Ben Senden Ozur Dılıyorum Yazılarına Karsılık Yazımı Daha Fazla Uzatmıyorum Yasınız Kac Bılmıyorum yalnız Ben Persembe Gununden Itıbaren Vatanı Gorevımı Yapmaya Gıdıyorum.
    ALLAH NASIP EDERSE.... ASkerden Gelebılır İsek...
    Baseden Kaybolmayın Tekrar Dondugum Zaman IamSh0wStaLKeR Nickiyle Donucem Bu Oyuna 69 lwl warrıor BakaLım sagda Solda Ahkam kesıp kup ıle kesılen carlardan Bırımı oluyoruz. yoksa kup ıle kesılmıs kısıler mı Dıkılıyor Krasımızda
    Ben Zamanındada Kestım Onu :) Kendımce Sıkıntı etmıyorum Ne kullanırlarsa Kullansınlar
    Allaha EMANET OLUN

İÇ.GÜV.EĞT.VE.TATB.MRK.K.LIĞI DAG KOMANDO EĞT.ALANI ISPARTA/EGİRDİR
  3. ewildragon

Mesajları:
    704
    Beğenilme:
    117
    Ödül Puanları:
    276
    Rep Puanı:
    44
    Sunucu:
    dies
    Nick:
    Samuro
    ben askerliği unuttum cane :D sana hayırlı teskereler inş bi zeval gelmeden yapar bitirirsin
  4. GlorfindeL

Mesajları:
    159
    Beğenilme:
    49
    Ödül Puanları:
    69
    Rep Puanı:
    14
    Clan:
    ChooseNNNNNNNNNNNNNNNNNN
    Nick: