Dies Osmanli Pk Movie 06.12.2011

'Screen Shots / Videolar' forumunda OSMANGAZI tarafından 12 Aralık 2011 tarihinde açılan konu

1. Xwolf1X

Mesajları:
    275
    Beğenilme:
    102
    Ödül Puanları:
    314
    Rep Puanı:
    111
    Herşey güzel video hoş ama videolarındaki aralara koyduğun o iğne gibi sanki polemik çıkarmak için bilerek yazılan yazılar olmasa bu kadar her açtığın konuda münakaşa alıp başını yürümez.Beni katiyyen yanlış anlama ama hiç düşündünmü millet neden sürekli senin koyduğun pk videolarında veya konularında münakaşa çıkarıyor.Mesela örnek olarak yazılarından birisini söylüyorum, 4Sille kaçar diye bir şey yazmışsın videoda, imzanda yazan ve çalan parçada mert dayanır namert kaçar diye bir parça .Bu başlı başına şahsi olarak söylüyorum o kişi için polemik sebebi olabiliyor.
    Tekrar söylüyorum yanlış anlama, pk videon güzel eline sağlık ama aralara serpiştirdiğin kelimelerde sevgi kardeşlik kelimeleri değil.
    Bu şekilde yaptıktan sonra açtığın konulara istediğin kadar ;
    Konuyu video üzerine eleştiri yaparak kullanalım şahsi kavgalara dönüştürmeden kırıcı söz kullanmadan. Amacımız oyundan güzel görüntüler izletmek ve eğlenmek.
    yaz üzülerek söylüyorum bir şey ifade etmez.Videoda kırıcı ve tahrik edici sözler yazdıklarını boşa çıkarıyor.Sadece pk videonu o yazıları eklemeden yapsaydın emin ol bu kavga gürültü çıkmazdı. Yazdıklarımı münakaşa değil tavsiye olarak algılarsan sevinirim.Başarılar...
  2. OSMANGAZI

Mesajları:
    534
    Beğenilme:
    131
    Ödül Puanları:
    208
    Rep Puanı:
    66
    Sunucu:
    Dies
    Clan:
    OSM4NLI
    Nick:
    OSM4NGAZI
    Evet bu şekilde eleştiriler yapıldığında zaten biz teşekkür ediyoruz ağzına sağlık diyorum çünkü video ile ilgili eleştiri yapmışsın orada tabiki hatalıyım kabul ediyorum özür dilerim herkezden. Bunu yazmamın tek sebebide bizi 5 kişi pk da görüş direk pm atıp 2 party beni kesince 15 20 kişi üzerimde zıplayıp pm ler geliyor ve arkadasın biri biz 2 kişi pk dayken full party ile towndan cıkartmıyoruz diyor 2 kişyii 8 kişi tp mageli kesemiyorsan o senin sorunun zaten +10 itemlerle. Orasınıda geçtim tp mage cıkartın kapışalım dediğimizde ben daha hiçbir karusu cıkartıp geldiğini görmedim cünkü defalarca magesiz her clanı yaklaadık hepsini kestik bunu isteyen inkar edebilir ama onlarda iyi biliyorlar. 4Sille o kadar professional olmuski artık daha db attığım an damage yemeyen adamı bile oynatıyor.

Tekrar söylüyorum yorumunda haklısın özür dilerim karşı taraftanda bunu izleyip rahatsız olanlardanda.
  3. KANUNİSULTANSÜLEYMAN

Mesajları:
    538
    Beğenilme:
    13
    Ödül Puanları:
    125
    Rep Puanı:
    0
    Sunucu:
    Dies
    Clan:
    OSM4NLI
    Nick:
    KucukEnste
    Osmanlı farkıyla bi pk movie daha. elinize kolunuza sağlık . :) Aküyüsünüz
    OSMANGAZI bunu beğendi.
  4. GlorfindeL

Mesajları:
    159
    Beğenilme:
    49
    Ödül Puanları:
    69
    Rep Puanı:
    14
    Clan:
    ChooseNNNNNNNNNNNNNNNNNN
    Nick:
    HygiegiA
    Yapıstırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :DDDD adamsın bırader Vıdeonun Her Tarafi Tad Verdide Sonu Bambaskaydi ya :D
    Mesaj Birleştirildi
    Yapıstırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :DDDD adamsın bırader Vıdeonun Her Tarafi Tad Verdide Sonu Bambaskaydi ya :D
    OSMANGAZI bunu beğendi.
  5. GRby

Mesajları:
    228
    Beğenilme:
    14
    Ödül Puanları:
    90
    Rep Puanı:
    5
    Sunucu:
    Dies
    Clan:
    RegenaratioN
    Nick:
    ECONOMIST
  6. KANUNİSULTANSÜLEYMAN

Mesajları:
    538
    Beğenilme:
    13
    Ödül Puanları:
    125
    Rep Puanı:
    0
    Sunucu:
    Dies
    Clan:
    OSM4NLI
    Nick:
    KucukEnste
  7. beyazkaplan

Mesajları:
    305
    Beğenilme:
    89
    Ödül Puanları:
    129
    Rep Puanı:
    14
    Sunucu:
    dies
    Clan:
    CradletoTheGrave
    Nick:
    beyazkaplan
    güzel movie ama sizin sanatçı olmanız lazımdı ne işiniz var ko da adsadadadsadadsadadssa
  8. KANUNİSULTANSÜLEYMAN

Mesajları:
    538
    Beğenilme:
    13
    Ödül Puanları:
    125
    Rep Puanı:
    0
    Sunucu:
    Dies
    Clan:
    OSM4NLI
    Nick:
    KucukEnste
    Espirimiydi bu arkadaşım , çekemeyen çok biliyor musun. :))
    FATlHSULTANMEHMED ve OSMANGAZI bunu beğendi.
  9. xminatorx

Mesajları:
    25
    Beğenilme:
    7
    Ödül Puanları:
    70
    Rep Puanı:
    0
    Sunucu:
    diez
    Clan: