Dies Redkil & D2ke Ws Anlayışı. Full Buff Full Heal

'Screen Shots / Videolar' forumunda classboy19 tarafından 28 Ocak 2012 tarihinde açılan konu

1. classboy19

Mesajları:
    76
    Beğenilme:
    10
    Ödül Puanları:
    219
    Rep Puanı:
    0
    Sunucu:
    dies
    Clan:
    leqitimus
    Nick:
    cLaSsboy19
    Mesaj Birleştirildi
    yarım saat uğraşmasına rağmen kesemedi arkadaşlar. oyun anlayışlarına hayran kaldım gece gece
  2. Bl0oDy_DewiL

Mesajları:
    2,343
    Beğenilme:
    509
    Ödül Puanları:
    322
    Rep Puanı:
    168
    Ronak Land vs deiL pk yeridir . Vs için dizayn ediLmiş arenaLar var ...

Konu açımLarınıza biraz dikkat edin artık! yok bu beni kesti şu bana dil uzattı arkasından nanik yaptı ... Büyüyün ve aşın artık biraz !
    Vtec ve IvIaRaZz bunu beğendi.
  3. bogachanyazgan

Mesajları:
    336
    Beğenilme:
    78
    Ödül Puanları:
    119
    Rep Puanı:
    66
    Sunucu:
    Brothers
    Clan:
    DestinationSunShine
    Nick:
    B0G4CH4N
    yani kardesim ? istediklerini yapmlarında serbestler gine soyluyorum cz ronark land base ardream vs alanı degil pk alanıdır vs istiyosun arena gidebilirsin
  4. ifyoudie

Mesajları:
    156
    Beğenilme:
    29
    Ödül Puanları:
    186
    Rep Puanı:
    3
    Clan:
    ThreataN
    Nick:
    lHazardousSubstancel
    yarım saat uğraşmasına rağmen kesemedi arkadaşlar. ? :D 3k hp in var 76 levelsin birde üstünü çıkarıyorsun ve hasan abi seni kesemiyor ilginç aceba seni rahatsız etmiş olmasınlar cardinaldeyken
    Ömer İMRE, ouz008, Turkuvaz ve 2 kişi daha bunu beğendi.
  5. Mitaco

Mesajları:
    95
    Beğenilme:
    8
    Ödül Puanları:
    65
    Rep Puanı:
    0
    Clan:
    Human
    Nick:
    _oPPs
    cz vs alanı değildir diye size k2 den bilgimi geldi arkadaşlar yanlıs anlasılmasın kimseyi savundugum yok
    2 kişiyide tanımıyorum , ama eskiler niye güzeldi herkes tekrar düşünsün item farkı , player farkından ziyade
    zihniyet farkıda var artık
  6. Wedge

Mesajları:
    287
    Beğenilme:
    129
    Ödül Puanları:
    137
    Rep Puanı:
    13
    Clan:
    ThreataN
    Nick:
    JustOldestKnows
    ama güzel cıkmıssın he :)
  7. Lordphilosophy

Mesajları:
    1,270
    Beğenilme:
    585
    Ödül Puanları:
    451
    Rep Puanı:
    285
    hangi protein tozunu kullanıyorsan kıvanc gibi bakla bakla karın kasların var......
    Papali bunu beğendi.
  8. MELANKOLIA

Mesajları:
    1,150
    Beğenilme:
    164
    Ödül Puanları:
    315
    Rep Puanı:
    72
    Clan:
    ThreateN
    Nick:
    _mrs_
    Artık bu forum çekilmez olmaya başladı iyice. İşten güçten fırsat bulup arada bakalım diyorum ne var ne yok diye, açılan konulara bak yaa. Sen insanlardan ne yorumu bekliyosun şimdi ?. Ayıp yaa artık. Yemin ediyorum suyunu çıkardınız şu forumun. Sana ne veya bize ne kardeşim adamın oynayış tarzından. Sanki hile kullanmış gibi kendi çapında teşhir etmeye çalışıyosun.
    YAKINDA ;
    - Moradonda kendi bayrağının altında değil başka bayrak altında duruyor
    - Pazarda bilerek üzerime tezgah kurdu
    - CZ de sw istedim vermedi, adam değil

gibi konuları da bu forumda bekliyorum artık. Yeni oyuncular oyunun olduğu gibi forumun da içine etmeye başladılar. Bakın varmı hiç büyük clanlardaki hatrı sayılır oyuncuların böyle konuları, yok. Eskiden neler neler tartışılırdı, bide şimdiye bakın.Şahsım adına hergeçen gün soğumaya başladım bu forumdan.
  9. ewildragon

Mesajları:
    704
    Beğenilme:
    117
    Ödül Puanları:
    276
    Rep Puanı:
    44
    Sunucu:
    dies
    Nick:
    Samuro
    kscyi koyan arkadaşa katılıyorum kesin banlanmalı şahsen hasan abiyi bilirim böyle cardinal aoc spotlarına gidip buff ac heall alarak çok günahsız k0xperin günahına girmiştir. her ne kadar 83 full itemli assasları defalarca kestiğini gördüysemde 75 lvl çıplak adamı buff ac heal almadan kesemiyorsa kesin banlanmalıdır birileri ama hangileri?
    MELANKOLIA ve T.Berkan bunu beğendi.
  10. Vtec

Mesajları:
    61
    Beğenilme:
    19
    Ödül Puanları:
    123
    Rep Puanı:
    1
    Clan:
    Elegance
    Nick:
    lEdmondDantesl
    Bu insanlar gün geçtikçe beynini yemeye devam ediyorlar :) Sosyal aktivitelere Falan katıl bence
    Yada daha değişik ve İlgi çekici şeyler paylaşmayıda deneyebilirsin :d Ziraa böyle kendini rezil etmekten başka birşey yaptığın yok kücük dostum :D
  11. classboy19

Mesajları:
    76
    Beğenilme:
    10
    Ödül Puanları:
    219
    Rep Puanı:
    0
    Sunucu:
    dies
    Clan:
    leqitimus
    Nick:
    cLaSsboy19
  12. TheRusheR

Mesajları:
    584
    Beğenilme:
    145
    Ödül Puanları:
    392
    Rep Puanı:
    63
    Clan:
    Threaten
    Nick:
    TheRusherR
    Adam GM açılın..
    beyazkaplan bunu beğendi.
  13. classboy19

Mesajları:
    76
    Beğenilme:
    10
    Ödül Puanları:
    219
    Rep Puanı:
    0
    Sunucu:
    dies
    Clan:
    leqitimus
    Nick:
    cLaSsboy19
    forumdaki herkez moderatör olmuş. sizene arkadaş istediğim ss yi koyarım sizi ne ilgilendirir hoşuna gitmediyse ilgilenme konuyla. bana sosyal aktivitelere karış diyen arkadaşlar asıl siz kendinize bi sosyal aktivite bulun bu şekilde her şeye muhalefet olmaya çalışmak iyi birşey deil. iyi forumlar...
  14. myteo

Mesajları:
    613
    Beğenilme:
    57
    Ödül Puanları:
    440
    Rep Puanı:
    30
    Sunucu:
    Dies
    Clan:
    Araf
    Nick:
    Grigory
    Redkill zr yapıyor gibi geldi bana ama yinede yüksek damageler :)
  15. Galatasaray

Mesajları:
    212
    Beğenilme:
    19
    Ödül Puanları:
    176
    Rep Puanı:
    159
    Bu tarz konu açan arkadaşlar bravo dememizi bekliyorlar herhalde.
    MELANKOLIA bunu beğendi.
  16. classboy19

Mesajları:
    76
    Beğenilme:
    10
    Ödül Puanları:
    219
    Rep Puanı:
    0
    Sunucu:
    dies
    Clan:
    leqitimus
    Nick:
    cLaSsboy19
    evet zr yapıyodu bilader resimde gördüğün gibi zr yapıordu. konuyu kendisi görürse zr mi atıodu kendisi söyler sana fazla merak iyi değildir.
    Mesaj Birleştirildi
    senden yada başkasından bi isteğimiz yok. rahatına bak sen. seni ilgilendiren birşey olursa haberin olur.
    Mesaj Birleştirildi
    benim garibime giden ben aoc da hem exp hem bus kasıyorken arkadaslar geldı. ne kesebiliyor nede rahat bırakıyorlar. ws yapıyoruz pri healliyor aoc a dönüyorum atak yapılıyor. bu beni rahatsız etti. ama benden çok sizi rahatsız etti galiba.forum kimsenin babasının malı değil.kimin ne ss atacağı ne konu açacağı sadece mod ları ilgilendirir.
  17. XearzyRho

Mesajları:
    122
    Beğenilme:
    7
    Ödül Puanları:
    47
    Rep Puanı:
    0
    Sunucu:
    Dies
    Clan:
    OttomanSlap
    Nick:
    XearzyRho
    Bu nasıl bi Konudur arkadas o adam seni kesemediyse ben oyunu bilmiyorm
  18. kaldaku_KSK

Mesajları:
    595
    Beğenilme:
    142
    Ödül Puanları:
    218
    Rep Puanı:
    106
    Buranın bir forum olduğunu herkez unutmuş!!!!!!!!!!!!!!!
    Zaten ülkemizde DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜ olmadığı için buradada herkez saldırıya geçmiş!(Ne ekersen onu biçersin!)
    Burası bir forum ve isteyen istediğini paylaşır.Beğenmiyorsanız girmek ,tıklamak ,yorum yazmak zorunda değilsiniz hiçbiriniz!
    Forumlar paylaşım platformlarıdır.Herkez istediğini paylaşır!
    classboy19 bunu beğendi.
  19. ewildragon

Mesajları:
    704
    Beğenilme:
    117
    Ödül Puanları:
    276
    Rep Puanı:
    44
    Sunucu:
    dies
    Nick:
    Samuro
    burası forum evet herkes herşeyi paylaşabilir ama bak yukarıdaki resime gerçekten sana ortada yanlış bir yer varmış gibi gelmiyor mu? 80 küsür lvl adamın 75 lvl adamı buff ac heal alıpta kesememe gibi bir ihtimal sana ne kadar doğru geliyor kişileri geçip sadece mantık olarak hesapla ortada yanlış bişi yokmu? location k0xperlerin bolca takıldığı yer hatta arkada yatmış iki dene k0xper var göremediysen resime bir daha bak. evet herkes herşeyi özgürce paylaşabilir o zaman k0xper arkadaşlarımızdan ronark semalarından güzel fotoların bilmem kaç party arasından hpsi inmeden kaçmasının fotolarını koysun.
  20. kaldaku_KSK

Mesajları:
    595
    Beğenilme:
    142
    Ödül Puanları:
    218
    Rep Puanı:
    106
    Ya bu oyunu bilmiosun ki sanırım öle.69 lvl adamlar bile +80 adamları kesiyor.Sen dalgamı geçiyorsun benle.Orada dikkatini çekiyormu bilmiyorum ama kafalık açık değil.Eminimki 25 dd vardır.İron settende 20 dd gelir 45 dd.Ki bu charı ben eskiden görüyordum yani clasboy hiçde kulağıma yabancı gelmiyor.İç takılarındada bişey olduğunu düşünürsek.Asaslarda 800def diye birşey var(scaled skin).Yatmaması çok da abartı olmaz.Asasda oynama stili çok önemlidir.
    Adama k0xper demişsin kanıtın varmı?Yani sadece k0xperlar orada olmak zorunda ölemi?Adam asas aynı zamanda!Şu herşeyi ben biliyorum havalarından biraz uzaklaşmanı tavsiye ediyorum.
    classboy19 bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş