Bu Ne bitmek bilmeyen Cash event... 4 Shadow Pieces 4 Trina 4 Karawidis ... Sonunda ne olacak bilmiyorum ama oyunun gidişatı hiç hayrı alamet değil..
onu demek ıstemedım adamlar oyunun son demlerı oldugunu anladılar user kaybından nekadar cash satıp para kazansak kar o manada
Şu an eventle o kadar çok şey verdiler ki shadow pieces birim fiyatı 3 gb e kadar düstü nerdeyse hadi hayırlısı.
bu kadar eventin oyunun gidişatını kötü yönde etkileyecegi kanaatinde degilim 2 aydır yapılan bişey bu eventler bu kadar trina bu kadar bilmem ney bu kadar sık yapılmıyodu gerci ama güzel bi gelir bırakıyorsa adamlar buna neden mani olsun ? akıyor para suan sen bugün 3 lira kazandım bana yeter diyip dükkanını kapatırmısın kapatmazsın bu da o misal Mesaj Birleştirildi yakın zamanda imzalamış oldugumuz o sözleşmeden sonra arttı bu tarz şeyler sahibimi degişti ne oldu bilmiyorum oralarını hakim degilim o konuya ama bi sıkıntı yaratacagını sanmıyorum bu eventlerin sürekli yapılmasından.Bi eventte cs dagıtacaz derlerse hiç şaşırmam
adamlar para geldiği sürece yapar,en doğrusunu yapıyolar amacları para kazanmak zaten... ama bütün kabahat bizde herşeyi bile bile hala daha para yatıroruz şu oyuna! millet dün yine atladı her zamanki gibi
bi yandan şöylede düşünmeniz lazım oyundaki karakter sayısı gün geçtikce artıyor ve oyundaki bazı itemler yeteri kadar yok serverda misal gab 7 arıyorsun 3 set fiyat cekiliyordu kırdırmak istesen kırdırmaya trinasız kimse yanasmıyor cıkarttın basmaya ayrı bi ugras veriyorsun gibi gibi bu şekilde + 0 krovaz itemleri cogalıyor ve basıyorsun oyundaki eksik gideriliyor diceksiniz 8 i 9 u var sen 7 den 0 dan bahsediyorsun orasına lafım yok yarın öbür gün olaki bişey olursa elinde temiz bir item olucak bunlar.Bu oyuna yeni giren itemlerde benim icin hic bir zaman sıkıntı olarak gözükmedi taki boku cıkartılana kadar diger serverlara nazaran diez eski bi server olmasına ragmen cok item eksigi vardı 3-5 kişide olsa güzel olacakdı ama boku cıktıgı icin herkes isyan bayragını kaldırdı ve haklılar sonuna kadar