Merhaba arkadaşlar, Sisteme geçen yeni ban süreleri hakkında bana gelen bir bilgiyi paylaşıyorum: Koxp,GB,NPT,Eşya satışı vs. sitelerinin reklamını yapmak:999 gün Bug İhlali:30 gün (İkinci seferde 999 gün) Eşya düpelemek:999 gün Oyunculara yada GM'lere hakaret etmek:24 saat Bilinçli olarak başka oyuncuların işine karışmak(KS): 10 gün Oyunun dosyaları ile oynamak,değişiklik yapmak:GM'nin insiyatifine kalmış National Point Transfer:999 gün Koxper yada NPT partyde bulunmak:GM'nin insiyatifine kalmış Ödemede hile yapmak:999 gün Diğer oyuncuların bilgilerini çalmak:999 gün Düpe,buglu yada çalıntı item bulundurmak:GM'nin insiyatifine kalmış GM Taklidi yapmak:999 gün Başkasının karakterini çalmak:999 gün Koxp yada herhangi bir hile programı kullanmak:999 gün Tüm bu kuralları ihlal etmek(küfür etmek,aşağılamak,hakaret etmek):999 gün Not:Konu sadece bilgilendirme amaçlı açılmıştır. Teşekkürler.. Kaynak
Gm insiyatifine çok fazla şey bırakılmış, ama bu maddeler düzgün ve düzenli bir şekilde takip edilir ve uygulanırsa oyundaki hilenin bi hayli azalacağını ümid ediyorum. Yalnız açıkcası çok garibime gidden bir kaç madde var ; *Koxper yada NPT partyde bulunmak:GM'nin insiyatifine kalmış ve * Koxp yada herhangi bir hile programı kullanmak:999 gün Bu maddeler çelişkili geldi bana koxp kullananın 999 gün ban yemesi mükemmel birşey tabi, ama party de bulundurduğumuz zaman gm insiyatifine kalıyor. GM insiyatifine pek bırakılmadan, daha keskin çizgilerle çizilmiş bi kural tablosu olması daha iyi olurdu, malum bu 2-3 senelik yeni bir oyun değil. Ne dersiniz K2 çalışmaya başladı mı? Malum yaz geldi, oyunda bi çoğalma var. Bu kuralların uygulanacağından keşke emin olabilsek...
Hersene klasik kandırma yöntemleri Kardeşim banane hileyi kullanan adamı banlamandan??? Sen hileyi engelle yeter bana .... 7-8 yıldır bunu yapmayıp her sene yeni ban süreleri yeni kurallar gibi şeylerle ancak çocuk kandırırlar...
Başkasının characterini çalmak.999 gün hahahha.Anlamadım şimdi adama charteri geri vermiyorlar birde ban mı atıyorlar? Zaten item satan gm ondan ,gmin insiyatifine kalanları at çöpe.
10-15 tane foto koydum foruma şuan farkettigim kadarıyla genelde yabancıların fotolarıyla ilgileniyorlar.Özellikle amity karanfil59 Furies clanı.Bizim koyduklarımızla ilgilenilmiyor
Sende güzel fotoğraflar koy senle de ilgilensinler Hangi fotolar diyeceksin şimdi DNS leri kapatıldığı sitelerden çek koy
saçma gibi gelior bana ama koxp bilmem ne 999 gun yazmıslar hani nerdee gormek istioruz bunlarıın banlandıgını
orda anlatılmak istenen koxp veya npt yapmayan normal bir karakterin öyle bir partye girmesi gm'nin insiyatifine kalmış.
Bu Ne Saçma Bi Kuraldır Allah Muhammed Aşkına Sen Adamın Hacker Olduğunu Nerden Biliceksin, Zaten Biliyosan Seninde Parmağın Var Demektir, Saçmalık Üstüne Saçmalık Yahu ...
Ark konu ıle ılgılı bende 1 2 cumle yazmak ıstıyorum ben kronosda kasarken oto ban vardı 2 gunluk mıllet ondan daha cok korkuyordu ordakı gmlerın ban atma yetkısı bıle yoktu sadece admın atabılıodu gm ın onlıne olmassına ragmen gulup kasıyolardı bıde suna sahıt oldum clanla kaısosuk.clan baskanı 999 parrt baskanı 30 dıger char sahıplerı 2 gun banladılar bende 2 gun yedım Diesdeki Ban sistemını bılmyıorum ama gordugum kadarıyla suan geregınden fazla dıkkate almıyorlar
Unutmamak gerekirse arkan sağlamsa istediğini yaparsın,tüm banları açarlar. Daha ayrıntılı olmak ve grafikte görmek için http://gamersfirst.ekolay.net/knightonlineworld/?q=tr/policeler ziyaret edin